Випуск маркетологів 2021!!!!

27 червня 2021 року
      Ось і настав довгоочікуваний момент всього навчання – Випуск. Це той день, якого з нетерпінням чекали наші маркетологи чотири роки, день, коли бачиш результат свого навчання та вкладених зусиль.
     25 червня наших випускників у актовій залі третього корпусу вітали проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік Сергій Кваша, декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доцент Анатолій Остапчук, завідувачі кафедр, куратори та викладачі факультету. Також на запрошення керівництва факультету для привітання випускників до святкування долучився директор стадіону «Динамо» імені В. Лобановського Юрій Піхтовніков.

    27 висококваліфікованих фахівців-маркетологів отримали диплом бакалавра, серед яких студенти Зуйкова Анна, Калазімова Діана, Лобода Олена, Ткачук Меланія та Трачук Юлія отримали дипломи з відзнакою.

     Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі щиро вітає з присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр»!!! У добру путь і щасливого життя!! Нехай всі мрії та очікування реалізуються, а диплом стане стартом щасливого професійного зростання!!! До зустрічі в магістратурі!!!
 

Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook