Бакалаври-економісти отримали омріяні дипломи

29 червня 2021 року
    25 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Не оминула ця хвилююча подія і економічний факультет, де ипломи вручили 147 випускникам-бакалаврам  денної форми навчання. Зокрема, за спеціальністю «Економіка» 29 випускників, «Фінанси, банківська справа і страхування» – 52 випускники, «Облік і оподаткування» – 66 випускників. Дванадцять з них – отримали дипломи з відзнакою. Також дипломи вручили 103 студентам заочної форми навчання.
 
 

 

 


   Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальними словами до них звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва. "Це унікальний випуск адже сьогодні випускається багато креативних, талановитих студентів. Я пишаюся вами, вашими здобутками. Попереду буде їх ще багато в професійні діяльності, чого я вам і бажаю. Не припиняйте навчатися, розвивайтеся і рухайтеся тільки вперед!" – побажав декан.
 

 


  Випускників також привітали завідувачі випускових кафедр: фінансів – доктор економічних наук, професор Надія Давиденко, статистики та економічного аналізу – доктор економічних наук, професор Інна Лазаришина; економіки – доктор економічних наук, професор Вікторія Байдала.
 
  Декан факультету Анатолій Діброва відзначив окремих випускників подяками та грамотами за номінаціями, а студенти економічного факультету разом з випускниками подарували справжнє свято всім присутнім привітавши всіх  музичними подарунками та творчими виступами.


  З вітальним словом від кураторів виступила доцент кафедри економіки, доктор економічних наук Тетяна Мірзоєва, а від батьків – Юлія Трусенко.

    З словами вдячності й привітання від випускників виступила староста 4 курсу 1 групи Богдана Гнатенко.
   І от настав найочікуваніший момент свята урочисте вручення дипломів....
  

 

 

 

 

 

 

 

 Дорогі наші бакалаври-випускники! Щастя вам у кожній миті, успіхів у кожній
справі, любові та добробуту у Ваших родинах. Не зупиняйтесь на досягнутому.
Вперед до нових вершин, а ми завжди Вам допоможемо їх підкоряти.
Вітаємо випускників економічного факультету з отриманням диплому бакалавра і бажаємо
 успішного вступу до магістратури НУБіП України!

 

Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook