Найкращі студенти університету отримали нагороди з нагоди Дня Молоді

28 червня 2021, 16:45
м. Київ

     Згідно з Указом Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94 «Про День молоді», підтримавши ініціативу молодіжних організацій та об’єднань, щорічно в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді.
   День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших планів.

    Саме молодь, сьогоднішні учні, студенти, молоді працівники, викладачі, підприємці, науковці, визначають шляхи розвитку України від Революції гідності, захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя.
   Традиційно і в Голосіївському районі міста Києва напередодні Дня молоді за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики та молодіжного руху, активну участь у громадському житті району відзначають студентську молодь, представників молодіжного активу.
     Голосіївський район є одним з найпотужніших осередків вищих навчальних закладів міста Києва.
   Так, на території району розташовано 15 закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема такі, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет харчових технологій, Національна академія Служби безпеки України, Міжрегіональна Академія управління персоналом, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв, Київське регіональне вище професійне училище будівництва та ін.
     У вищих навчальних закладах, які розташовані на території району, навчається понад 60000 осіб з числа молоді.
     Традиційно і в Голосіївському районі міста Києва вітають студентську молодь зі святом юності, енергії і запалу, пізнання і самоствердження.
    Від Національного університету біоресурсів та природокористування України представлено на нагородження четверо, без перебільшення, найкращих студентів. Серед них: Олександр Подгаєцький, студент 1-го курсу Гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність «професійна освіта», Маргарита Гулян також навчається на Гуманітарано-педагогічному факультеті, на 3-у курсі спеціальність «професійна освіта». Студентки факультету Захисту рослин біотехнологій та екології Яна Маценко 2 курс, та Яна Демченко 3 курс. Обидві навчаються на спеціальності «біотехнології та біоінженерія».

 

 

     Наші молоді активісти отримали Подяки, а дівчата ще і розкішні букети троянд, з рук очільника Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації Сергія Садового, послухали його щирі привітання та напутні слова. До урочистостей долучився також начальник відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації
   Бажаємо нашим молодим і талановитим, натхненним активістам нових творчих досягнень, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, примножувати свою енергію та бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай здійснюються всі мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ.


Анна Хижняк,
начальник відділу
виховної роботи
та студентських справ
ННЦ ВР і  СР

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook