Перший випускний психологів-бакалаврів

27 червня 2021, 16:33

   Закінчився ще один навчальний рік. Для кафедри психології він був особливим, адже це був завершальний етап підготовки здобувачів, які вступили 2017 року на освітньо-професійну програму «Психологія» ОС Бакалавр. Упродовж чотирьох навчальних років науково-педагогічні працівники кафедри психології докладали неабияких зусиль для забезпечення якісної підготовки студентів. Їхній високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків, прагнення до самореалізації та постійного самовдосконалення стали взірцем для сьогоднішніх випускників.
   Освітні компоненти, що наповнювали програму, дали змогу здобувачам сформувати глибокі знання та виробити професійні навички й уміння, а також розвинути «м’які навички», що знадобляться їм у практичній діяльності. Навчальні та виробничі практики стали нагодою для закріплення та вдосконалення професійних умінь, чудовою нагодою проаналізувати досвід психологів-практиків, створити плани власної професійної самореалізації та саморозвитку. Щороку викладачі аналізували зворотний зв'язок студентів, ураховували їхні пропозиції та зауваження, удосконалювали програму підготовки. Постійний психологічний супровід адаптаційного процесу студентів, їхнього фахового та особистісного розвитку здійснював завідувач кафедри – професор Віталій Миколайович Шмаргун. Ініціатором, актуалізатором багатьох починань кафедри, мотиватором наукового поступу студентів стала гарант програми – доцент Ірина Анатоліївна Мартинюк. Увесь педагогічний колектив кафедри щоденно дбав про створення розвивального освітнього середовища студентів. Тож і не дивно, що всі дванадцять випускників успішно пройшли державну атестацію, захистили свої перші кваліфікаційні роботи. Згідно з наказом ректора, їм була присуджена кваліфікація психолога-бакалавра.

 

   Ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко високо оцінив діяльність кафедри на святі, приуроченому врученню дипломів. Очільник університету подякував завідувачеві та гаранту програми, відзначив командну роботу колективу. Він побажав випускникам здобутків, застеріг від необдуманих легковажних рішень, мотивував до творчої праці, прийняття лідерської позиції, відповідальності за власне життя й за всю державу. Бакалавру психології Катерині Мамчур, яка здобула диплом з відзнакою, він вручив документи, що засвідчують присвоєння освітнього ступеня, та грамоту за високі досягнення в навчанні й активну громадянську позицію.

     

   Усі випускники-психологи з вдячністю й теплотою згадували роки, які, мов один день, промайнули в університеті. З успішним завершенням університету їх вітала виконувач обов’язків декана Інна Миколаївна Савицька, яка побажала випускникам творчих звершень, уміння не зупинятися на досягнутому, запросила на навчання до магістратури.    

   Увесь колектив кафедри приєднується до привітань, що звідусіль линуть до випускників, зичить їм здоров’я, успішної професійної самореалізації, подальшого професійного розвитку. Щиро запрошує продовжити навчання за програмою «Психологія» ОС Магістр.

 

Людмила Омельченко,
доцент кафедри психології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook