Успішне завершення вивчення дисципліни «Team Building and Personnel Management» студентами-іноземцями спеціальності «Менеджмент ЗЕД»

24 червня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

   Студенти магістратури спеціальності «Менеджмент ЗЕД» Техоуа Кадіо Жан Амос (Tehoua Kadio Jean Amos) із Кот-д’Івуар та Фадоджу Руф (Fadoju Ruth) із Нігерії успішно завершили вивчення дисципліни «Team Building and Personnel Management» в дистанційній формі вже у 2 семестрі. Студенти наполегливо навчались, виконували всі завдання на високому рівні, успішно опановували на прикладі кейсів відомих міжнародних компаній як побудувати високоефективну команду та побудувати збалансовану та високорезультитивну систему управління персоналом підприємства.

 

   Разом ми вивчили як правильно враховувати індивідуальні особливості для побудови ефективної команди, як застосувати знання про рівень конформності при прийнятті командних рішень, що таке структура переваг та як застосувати деіндивідуалізацію для створення командного духу в колективі, як побудувати команду на основі типологічного підходу, як налагодити ефективну систему прийому та звільнення персоналу підприємства, як оцінити індивідуальний вклад співробітника у загальний результат компанії, як менеджер має поводити себе в організації згідно ситуаційного підходу.

 

Дисципліну викладає доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Ралко Олександра Сергіївна. Результати студентів вражають, колектив кафедри і надалі буде продовжувати викладати на англомовних програмах на високому рівні та показувати як застосувати теоретичні знання на практиці.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook