Випускники механіко-технологічного факультету отримали дипломи бакалавра та магістра-дослідника

25 червня 2021 року
    24 червня 2021 року теплий вітер змін завітав до спільноти механіко-технологічного факультету. Цього дня на факультеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів та магістрів – дослідників денної форми навчання. Дипломи бакалавра отримали 36 випускників освітньо-професійної програми «Агроінженерія», 24 випускники освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 10 дипломів магістра отримали випускники освітньо-наукової програми «Агроінженерія». Приємно зазначити, що 5 бакалаврів та 9 магістрів отримали дипломи з відзнакою.

     З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто відповідально здійснює вклад у формування висококваліфікованих інженерів та транспортних фахівців агропромислового комплексу країни, звернувся декан факультету Вячеслав Братішко. Декан щиро привітав молодих людей із суттєвим поступом на шляху свідомого фахівця – освоєння, відповідно, першого та другого рівнів вищої освіти, що вказує на динамічний розвиток потенціалу особистостей, які прагнуть знайти своє місце в житті. Наразі, ринок праці потребує свідомих інженерів та спеціалістів транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути активним, наполегливим, працювати над своєю досконалістю, завжди вчитися і досягати сформованої мети. Випускники-бакалаври повинні, обов’язково, здобути другий магістерський рівень вищої освіти для вдалої самореалізації у майбутньому, адже, після освоєння освітнього ступеня магістра, вони зможуть працювати на керівних посадах провідних підприємств і компаній світу.
     Випускні урочистості відвідала поважна гостя від керівництва університету, заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко. Крім привітань, Оксана Володимирівна акцентувала увагу на усвідомленні випускниками беззаперечного факту, що інженери – це мислячі люди, які завжди чітко окреслюють завдання та мають високу варіативність вирішення поставлених проблем. Не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно виконувати постійний рух, поглиблювати рівень свої знань, підвищувати професіоналізм.
     Слід зазначити, що Оксана Володимирівна також, в минулому, випускниця нашого факультету, тож суть її слів – це прикладна істина перевірена часом.

 

     До вітальних слів долучився заступник декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак. Заступник декана наголосив, що сьогодні, механіко-технологічний факультет випускає енергійних студентів, які, на протязі свого навчання здійснювали свідомий вклад у розвиток культурного, спортивного та організаційного напрямків діяльності факультету. Зокрема, грамотами факультету за відмінне виконання обов’язків старости академічної групи, нагороджуються: Євгеній Ільченко, Вікторія Гудим, Оксана Щербак, Олександр Бориско, грамотами за творчий розвиток та культурне надбання механіко-технологічного факультету нагороджуються: Олег Сутковий, Олександр Василенко, Ілона Трембовецька, Тетяна Жураковська, Михайло Супрун, Артем Попруга, Нікіта Рудь, Юлія Шимко, грамотами за особистий внесок у спортивний розвиток механіко-технологічного факультету нагороджуються: Емануель Ндіссом Джосі, Іван Береговий, Ростислав Майстренко, Володимир Полтавець, Анжела Домаскіна, Тетяна Квач, Олег Кравченко, Святослав Півень, Андрій Агеєв, Ярослав Сулима, грамотами за лідерські якості та організаційну роботу серед студентської спільноти нагороджуються: Аліна Гаврилко, Анна Красюк, Дмитро Малига, Юлія Шатківська, Стелла Гройссман. Випускникам потрібно берегти, примножувати і, в подальшому, розвивати рівень свого потенціалу, а також, бути людяними, мати авторитет – це непроста заслуга, вона потребує активної діяльності та надбання людських чеснот.

  

  

   До привітань також долучилися завідувачі кафедр Лілія Савченко та Василь Хмельовський, диспетчер факультету Тетяна Сліпуха, а також, самі випускники. Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері з гарним настроєм та позитивними емоціями.

  

   Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми у майбутньому та досягнути високих вершин у своїй діяльності, а бакалаврам – успішного складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та вступу до магістратури для освоєння другого рівня вищої освіти.

 

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook