Відкрита зустріч з експертами НА із забезпечення якості вищої освіти за ОНП "Харчові технології"

25 червня 2021 року

Відкрита зустріч з експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти під час проведення акредитаційної експертизи освітньо-наукової програми "Харчові технології" для всіх охочих відбудеться 29 червня 2021 року о 16:50. Приєднатися до відеоконференції можна за посиланням, що наведено нижче.
Час: 29 червня 2021року, 16:50.
Підключитись до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/2724922241?pwd=WTZtYkJNaCt6dm80WExlUnEyeUxqZz0...
Ідентифікатор конференції: 272 492 2241
Пароль: 2021

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook