Міфи та реальність про навчальну практику в НУБіП України

24 червня 2021 року

Хто сказав, що практика це нудно і непотрібно?

23 червня 2021 року слухачі механіко-технологічного факультету групи ТТ-1905, в рамках навчальної практики з дисципліни "Основи криміналістики та експертиза ДТП", що проходить на базі кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету, відвідали Київський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Фахівці Центру провели екскурсію підрозділами автотехнічної експертизи, експертизи технічного стану транспортних засобів та транспортної трасології, балістики, ознайомили із колекцією конфіскованої зброї та розповіли про основні питання призначення та проведення зазначених експертиз, а також щодо особливостей методик судово-експертних досліджень у розслідуванні ДТП.

Студенти ставили нестандартні запитання, а фахівці охоче відповідали, ґрунтуючись на власному досвіді проведення судово-експертних досліджень.


Родзинкою екскурсії став раритетний автомобіль - рожевий Cadillac, що перебував на транспортно-трасологічній експертизі як об’єкт дослідження. Студенти не змогли пройти повз і зробили світлини із таким унікальним транспортним засобом.

Дякуємо за екскурсію та корисну інформацію працівникам Київського НДЕКЦ МВС, а також викладачам кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету, за можливість здобути більше знань у цій сфері. Було корисно та цікаво.
Отже, практика - це зовсім не нудно. Це цікаво! Обов'язково завітайте до Київського НДЕКЦ МВС. Там привітні працівники, які розкажуть вам про свою роботу.

З повагою,
староста ТТ-1905 - Кулібаба Олександра

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook