На базі ННВ «Ветмедсервіс» проведено перший практичний курс за темою «Введення до кінології»

23 червня 2021 року
В четвер, 17 червня, на базі ННВ «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини НУБіП України проведено перший практичний курс за темою «Введення до кінології».

Ведучі курсу, кінологи клубу MaliGuards Club K9 - ліцензовані спеціалісти Кінологічної Спілки України. Теоретичну частину викладає суддя КСУ з робочих якостей собак, практикуючий інструктор-кінолог, багаторазова призерка змагань з кінологічних видів спорту Поліна Тірська.

Наукові факти курсу підкріплені реальними прикладами з багаторічного досвіду роботи із собаками різних порід та віку. Протягом дня учасники знайомилися з теоретичними основами та науковим підґрунтям науки про собак, тестували на собі методики дресирування, відкривали для себе нові знання про захоплюючий світ собаківництва.

Підтвердженням здобутих знань стала практична частина, що проходила на дресирувальному майданчику кінологічного клубу MaliGuards Club K9, давнього партнера факультету ветеринарної медицини.

Головний тренер клубу Кшиштоф Полак провів показове заняття з виховання цуценят, продемонструвавши на практиці найефективніші сучасні методики дресирування молодих собак. Слухачі курсу мали змогу відвідати групове заняття курсу «Собака-компаньйон», спостерігаючи за процесом соціалізації та виховання собак, які живуть в умовах міста, і повинні вміти бути вихованими у присутності інших собак і сторонніх людей.

Найсміливіші відвідали також тренування захисних собак курсу «Захисна служба». На занятті відпрацьовувалися навички обшуку та конвоювання порушника, захист дресирувальника від нападу зловмисника.

Усі учасники отримали дипломи НУБіП, а також сувеніри і подарунки від MaliGuards та партнерів клубу: пакетики для прибирання за собаками «Чистопес» українського виробника та якісні корми для тварин бренду Josera.

Запрошуємо на наступну зустріч, яка відбудеться 2 липня. Бронювання місць за телефоном +380 (66) 383 48 13.

Поліна Тірська


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook