Зустріч наставника групи зі студентами напередодні літніх канікул

19 червня 2021 року
16 червня відбулася зустріч студентів 2 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент» з наставником – старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецькою Кристиною Павлівною. Зустріч була проведена в ботанічному саду НУБіП України.
 
 
 
Найбільше уваги було приділено питанням, пов’язаним з успішністю здачі заліково-екзаменаційної сесії студентами групи. Одним із питань, яке цікавило студентів, було проходження виробничої практики влітку.
Актуальним питанням в обговоренні було здоров’я студентів та дотримання правил поведінки здобувачами вищої освіти, які проживають у гуртожитку. Також було нагадано студентам про правила безпеки життєдіяльності під час літніх канікул. Кристиною Павлівною було наголошено на важливості дотримання основних заходів безпеки життєдіяльності в режимі карантинних обмежень.
Однією з тем, що обговорювались, була профорієнтаційна робота студентів групи з метою залучення вступників на факультет аграрного менеджменту.
Наставником була проведена невеличка екскурсія окрасою університету – ботанічним садом. Студенти побачили тропічні і субтропічні рослини; композиційні ділянки з різноманітних форм хвойних, вічнозелених дерев; вирізьблені з дерева фігури «лісових жителів»; розарій, в якому налічується більше 20 сортів.
 
 
 
В еко-класі, де є все, що потрібно для навчання (дерев’яні лави і парти, кафедра для викладача, навчальні стенди – і все це під відкритим небом посеред саду, в оточенні рідкісних таксонів та міфологічних скульптур), студенти відпочили та пограли в настільні ігри. Найголовніша перевага настільних ігор — живий діалог з іншими учасниками, також це прекрасний спосіб розвинути навички спілкування та дисципліни, вміння вигравати та програвати. Під час гри спостерігався сплеск адреналіну та буря емоцій у компанії друзів!
 
 
 Наприкінці зустрічі наставник побажала всім успішно скласти сесію та гарно відпочити на канікулах.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook