На відділенні програмування розпочала роботу екзаменаційна комісія ОКР "Молодший спеціаліст"

17 червня 2021 року

17 червня 2021 року перших 12 дипломників представили для розгляду екзаменаційної комісії свої роботи.

Атестація випускників освітньо-професійної програми спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» здійснюється у формі захисту кваліфікаційної роботи - дипломної роботи та завершується видачою диплома про фахову передвищу освіту встановленого зразка про присвоєння йому освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста із присвоєнням кваліфікації «Молодший спеціаліст з інженерії програмного забезпечення». Атестація здійснюється відкрито і публічно.

Цього року випускаються 72 студенти, які навчалися у коледжі три та чотири роки. Серед випускників є ті, яких хотілося б відзначити, адже це ті здобувачі освіти, які вдало поєднували навчання та інші види діяльності. Зокрема, Ігор Дудник, який нещодавно виборов Кубок Європи з кікбоксингу WAKO серед дорослих, Ольга Саврук, яка є членом редколегії інформаційного вісника "Монітор", Петровський Євгеній, який неодноразово представляв коледж у складі збірної з баскетболу, Мельник Микола, який підвищив свої результати навчання до відмінних за останні два роки і представив сучасний та потужний вебресурс, який він написав для Рівненської обласної дитячої бібліотеки, Бощенко  Орест, який написав гру на замовлення ІТ компанії Заграва  Геймз, що співпрацюють з компанією Playrix та інші.

Програмісти показали високі результати, а кращі отримали у подарунок друкованні видання "Історія звершення особистості". Вітаємо випускників, бажаємо їм обрати правильний життєвий шлях та здобути успіхів у галузі інформаційних технологій.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування


 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook