Студенти НУБіП – переможці І Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт з агрономії!

20 червня 2021 року

З 8 по 10 червня в Миколаївському національному аграрному університеті проходив другий етап І-го Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 210 «Агрономія».

     На перший етап Конкурсу було подано близько 250 робіт з 24 закладів вищої освіти Азербайджану, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Грузії, Індії, Казахстану, Китаю, Латвії, Молдови, Польщі, Словаччина, Швеція, Узбекистану, України.
     На другому етапі Конкурсу відбувалося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх на засіданнях, які проходили у травні. Міжнародний склад журі визначило фіналістів, які були запрошені до участі в дистанційному режимі на завершальному етапі Конкурсу.

     У другий тур увійшов студент нашого факультету, який навчається за спеціальністю 201 Агрономія Олександр Зубко. Він представив наукову роботу «Продуктивність топінамбура на опідзолених деградованих ґрунтах за внесення мікробіологічних препаратів» (науковий керівник – професор Василь Лопушняк). Наукова робота виконана разом з нашими білоруськими партнерами – Білоруською державною сільськогосподарською академією. Збоку наших білоруських колег наукову роботу представляла студентка агрономічного факультету Єлена Завадська (науковий керівник – професор Тамара Персикова).

     Журі високо оцінило міжнародний науковий проєкт і за результатами презентацій нагородила дипломом І ступеня.
     Головою оргкомітету Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Дмитром Бабенком було висловлене побажання на адресу переможців конкурсу щодо підготовки спільної публікації у науковому виданні.
     Вітаємо переможців і бажаємо подальшої плідної наукової співпраці!

Оксана Тонха,
декан агробіологічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook