Cвіт професійних можливостей: студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини діляться враженнями про перший рік навчання в університеті

19 червня 2021 року
Цього тижня у студентів 11 групи 1 курсу на свіжому повітрі відбулась підсумкова в поточному навчальному році організаційно-виховна година, під час якої першокурсники поділилися своїми враженнями й емоціями від знайомства з університетом.

Катя: «Ось і підійшов до завершення перший рік навчання в НУБіП України. За цей період ми пережили досить багато цікавих моментів: вихід на дистанційне навчання, Дебют першокурсника, перша у житті дистанційна сесія... . Але, не дивлячись на усе це, ми змогли відкрити для себе нові сторони ветеринарної медицини, а усе це було б неможливим без прекрасного викладацького складу».

Олександр: «Перший рік навчання був плідним і цікавим. Окрім навчання і наукової роботи, запам’яталась посвята у студенти. Також крім базової програми, нам давали додатковий матеріал і всіляко підтримували. Це дозволяє бути впевненим у тому, що у тебе все вийде! І від подальшого навчання очікую тільки позитив».

Дмитро: «Я дуже радий, що навчаюся у НУБіП України. Для мене університет відкрив двері у великий світ можливостей. Я сподіваюся, що навчання і в подальшому буде таким же цікавим, і після успішної здачі ЄДКІ я отримаю диплом магістра».

Катя: «Чудовий університет, який має свій власний великий ботанічний сад, чудово обладнані корпуси, аудиторії з сучасними лабораторіями і новим обладнанням! Навчають тут відомі фахові вчені і викладачі».

Олександр: «Наш університет є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. Лише за рік навчання в університеті я дізнався безліч корисної інформації».

Софія: «Як тільки потрапляєш на територію університету, то відразу хочеться вчитися. Така ось тут панує атмосфера! Ми познайомилися з анатомією, фізіологією, історією ветеринарної медицини, біохімією й іншими не менш цікавими предметами... Я надзвичайно рада, що вступила в НУБіП».

Микола: «Університет, а саме факультет ветеринарної медицини, для мене став другим домом. Працюють тут найкращі викладачі, професіонали своєї справи, які зрозуміло подають навчальний матеріал. Адміністрація університету враховує думку кожного студента і докладає неабияких зусиль для організації навчального процесу. НУБіП України – найкращий університет!»

Поліна: «Структура навчальної програми грамотно побудована від найпростішого до складного. Матеріал подається в доступній формі з легким і зрозумілим поясненням».

Михайло: «Під час навчання сталося багато різних ситуацій, які ми вирішили разом. У житті з'явилися нові люди, нові предмети».

Ангеліна: «За цей рік навчання ми отримали велику кількість позитивних емоцій, цінних знань і познайомилися з багатьма цікавими людьми. І сподіваємося, що з кожним роком цей досвід буде накопичуватися. Звісно, під час навчання не обійшлося без непередбачуваних ситуацій, таких як дистанційне навчання. Але і з цими труднощами впоралися як і студенти, так і викладачі».

Олег: «В університеті я зустрів багато позитивних, цілеспрямованих і настирних людей, друзів, викладачів».

Євгеній: «НУБіП мені показав моє місце в житті! Завдяки нашому університету, я дійсно дізнався хто я, що таке Україна, і хто такі українці! Я вдячний за досвід, який ми отримуємо».

Олександр: «Після року навчання в університеті ми можемо зробити висновок: університет – саме те місце, де ти маєш себе удосконалювати, і в цьому велику роль відіграє викладацький склад. І хочеться зауважити, що з даним завданням він впорався на відмінно. Та попри те, виникали і неприємні моменти, про які не завжди хочеться згадувати… Та навіть тут університет простягав руку допомоги і в досить короткий термін вирішував будь-які питання. Першим навчальним роком задоволений і з нетерпінням очікую продовження».

Куратор,
доцент кафедри анатомії,
гістології і патоморфології тварин
ім. акад. В.Г. Касьяненка Вікторія Лісова
та студенти 11 групи 1 курсу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook