У землевпорядників завершилася підсумкова атестація бакалаврів

17 червня 2021 року
    Протягом 16-17 червня 2021 року на факультеті землевпорядкування 74 студенти освітньої професійної програми «Геодезія та землеустрій» складали підсумкову атестацію. Таким чином, підтверджуючи свої знання, вміння та компетенції набуті ними протягом навчання. Підсумкова атестація для проходила в очному режимі, проте із врахуванням і дотриманням карантинних обмежень.

    За наказом ректора Станіслава Ніколаєнка оцінювала студентів Екзаменаційна комісія під головуванням завідувача кафедри економічної теорії Миколи Талавирі. До її складу також увійшли декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук та завідувачка кафедри управління земельними ресурсами Ольга Дорош, секретар – завідувач лабораторії земельного кадастру Ольга Боришкевич.

 

    Традиційно під час складання екзамену студенти виконували завдання у 2 етапи: у 1 частині відповіли на 14 тестових завдань різної складності, у 2 частині отримали екзаменаційний білет із 3-ма питаннями у відкритій формі. Заключним етапом оцінювання була усна співбесіда з кожним студентом, задля остаточного визначення рівня засвоєних знань. Відповіді студентів на додаткові питання екзаменаційної комісії підтвердили рівень володіння здобутими професійними знаннями.

 

    Під час екзамену здобувачі показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок відповідно до обраної спеціальності. Пишаємось тим, що кожен проявив старанність, наполегливість та організованість!


    Бажаємо нашим студентам не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички, вдало скласти ЄВІ, вступні випробування та продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички під час продовження навчання в магістратурі рідного університету! Адже, однією з головних вимог сучасного ринку праці є постійне навчання і самовдосконалення, вміння опановувати нові знання у світі, що постійно і швидко змінюється.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook