Збірна НУБіП України з футболу зробила ще один крок до фіналу чемпіонату м. Києва серед студентів ЗВО

16 червня 2021 року
м. Київ
     Після впевненої перемоги над командою СК КНТЕУ «Меркурій» збірна НУБіП України провела ще два поєдинки з командами Київського університету ім. Бориса Грінченка і «Легпром» Київського національного університету технологій і дизайну.
 
     У першому матчі наші хлопці майже до середини другого періоду вели у рахунку – 2:0. Першим у воротах суперника відзначився Денис Бондар (спеціальність «Фізична культура і спорт»), а другий гол зі штрафного забив Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту). Та, нажаль, втримати перевагу не вдалося, суперники піймали нашу збірну на контр-атаці і зменшили відставання.
     За 15 хвилин до закінчення матчу гравець КУБГ віддав довгу передачу на лівий фланг і його партнер поцілив у наші ворота. Як свідчили вболівальники, гравець КУБГ у момент передачі знаходився в положенні поза грою, але суддя врахував інакше, тож рахунок став нічийним – 2:2. Наші хлопці мали ще принаймні три нагоди вразити ворота суперника, але прикрі штанги не давали це зробити. Таким чином гра завершилася з нічийним результатом.
  
     Другий матч з командою «Легпром» склався на користь збірної НУБіП України. Наші футболісти просто розгромили суперника – 9:2 і додали три очки до свого активу.
     Таким чином після зіграних 13-ти ігор збірна НУБіП України розташувалася на другій сходинці турнірної таблиці і збільшила свої шанси до виходу у фінальну частину змагань, а Валентин Овчарук (економічний ф-т) з 13-ма голами замикає трійку бомбардирів Чемпіонату.
 
     На наступному тижні наших хлопців чекає ще один поєдинок з командою «Медик» і потім буде відомий остаточний склад четвірки фіналістів.
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook