Абітурієнт з Житомирщини Денис Шевчук: журналістика в НУБіП – мій вибір першим пріоритетом

16 червня 2021 року
     Наразі в Україні добігають свого кінця підготовчі курси для вступників, вже всі бажаючі пройшли пробне ЗНО, купа нервів та певна невизначеність з майбутнім ЗВО… все це супроводжує абітурієнтів на шляху до омріяної професії. З одним із майбутніх студентів, який обрав НУБіП України для вступу, ми нещодавно поспілкувались.

 

  • Доброго дня! Представтесь. Яку школу/ліцей закінчуєте?

— Я – Шевчук Денис. Я закінчую Попільнянський ліцей. Від самого народження і дотепер я проживаю у Житомирській області, а саме в селищі Попільня.

  • Чим захоплюєтесь та яку професію обрали? Чому?

— Я обрав спеціальність журналістика. По-перше професія журналіста в мене завжди асоціюється з рухом, вона вимагає від тих, хто присвятив їй своє життя, постійного руху вперед. По-друге, закінчивши навчання, матиму престижну професію.

  • Як ви дізналися про НУБіП України?

— Про НУБіП України дізнався від своїх друзів, які навчаються у цьому закладі. Віддаю перевагу університету через відгуки про викладачів, систему навчання і гуртожиток.

  • Чи цікавитесь сайтом нашого університет? Які статті найбільше зацікавили?

— Так, звичайно цікавлюся. З сайту дізнався про олімпіаду для вступу в університет і нещодавно написав її. Участь у олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі до НУБіП України!

  • Як думаєте, як зміниться ваше життя після вступу до університету?

— Впевнений, що життя стане різноманітнішим і цікавим. Здобувши фахові знання в галузі журналістики, хочу отримати працевлаштування в засобах масової інформації.

  • Чим плануєте займатися різною активністю в університеті, наприклад бути приймати участь в спортивних змаганнях чи поступити до ансамблю «Колос»?

— Так, я дуже люблю легку атлетику, а також баскетбол. Коли приходжу на тренування чи на ігри – забуваю про все інше.
     Спорт дає мені сили і впевненість в житті!

  • Дякую за розмову!

Марія Поливач,
директор музею історії НУБіП України,
ст. викладач кафедри
журналістики та мовної комунікації

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook