14.06.2021 р. відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

16 червня 2021 року

Присутніми на засіданні були: зав. кафедри, доц. Кучерук М. Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доц. Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., старший викладач Димко Р.О., асистенти Юстинюк В.Є. та Гриб Ю.В., зав. лаб. Постой Я.А., ст. лаборант Л.І. Кривенок, ст. лаборант І.О. Мазяр, лаборант В.С. Яворський.

На засіданні були розглянуті наступні питання. Зав. кафедри Кучерук М.Д. доповіла про підготовку до нового навчального року, зокрема, про педагогічне навантаження викладачів та штатний розпис кафедри на 2021–2022 н.р. З пропозиціями щодо цього питання виступили доценти кафедри Поляковський В.М. та Таран Т.В.
Слухали також звіти старшого викладача Димка Р.О. та доцента Соломона В.М. про виконання обов’язків, здобутки та перспективи. НПП кафедри було поставлено ряд запитань, на які Димко Р.О. та Соломон В.М. дали ґрунтовні відповіді.

Зав. кафедри Кучерук М.Д. підняла питання також про діяльність гуртка кафедри "Ветеринарна санітарія та гігієна" та щодо призначення відповідальним за гурток старшого викладача Димка Р.О.
У різному розглянули питання щодо рекомендації до друку методичних вказівок: "Конспекту лекцій до вивчення дисципліни “Гігієна харчових продуктів” (Частина 1) авторів О. М. Якубчак, Т. В. Таран, Галабурди М.А., Гриб Ю.В. та "Методичних вказівок до лабораторних робіт з дисципліни “Гігієна харчових продуктів” (Частина 1) авторів О. М. Якубчак, Т. В. Таран, Галабурди М.А., Гриб Ю.В., Юстинюк В.Є.
Також були запропоновані рецензенти для атестації ЕНК ряду дисциплін, що читаються НПП кафедри і запропоновано рекомендувати ці ЕНК до розгляду на навчально-методичній раді факультету ветеринарної медицини.

В обговоренні звітів старшого викладача Димка Р.О. та доцента Соломона В.В. виступили професори Засєкін Д.А., Захаренко М.О., Шевченко Л.В., доценти Поляковський В.М., Таран Т.В. та зав. каф. Кучерук М.Д., які запропонували звіти схвалити. За результатами роботи ухвалили:
1. Перший варіант педнавантаження НПП кафедри схвалити. Скорегувати педнавантаження для забезпечення рівномірного навантаження всіх НПП кафедри.
2. Звіт Димка Р.О. про виконання обов’язків старшого викладача, здобутки та перспективи схвалити.
3. Звіт доцента кафедри Соломона В.В. про виконання обов’язків доцента, здобутки та перспективи схвалити.
4. Призначити відповідальним Димко Р.О. відповідальним за діяльність гуртка кафедри "Ветеринарна санітарія та гігієна"
5. Рекомендувати до розгляду на навчально-методичній раді методичних вказівок: "Конспекту лекцій до вивчення дисципліни “Гігієна харчових продуктів” (Частина 1) авторів О. М. Якубчак, Т. В. Таран, Галабурди М.А., Гриб Ю.В. та "Методичних вказівок до лабораторних робіт з дисципліни “Гігієна харчових продуктів” (Частина 1) авторів О. М. Якубчак, Т. В. Таран, Галабурди М.А., Гриб Ю.В., Юстинюк В.Є.
6. Затвердити наступних рецензентів для ЕНК: до дисципліни «Гігієна харчових продуктів» – професора Якубчак О.М.; ЕНК до дисципліни «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС» – доцента Таран Т.В.; до дисципліни «Судова ветеринарно-санітарна експертиза» – доцента Галабурду М.А.; до дисципліни «Товарознавство і стандартизація» – доцента Таран Т.В.; до дисципліни «Благополуччя тварин, етологія та професійна етика» – доцента Михальську В.М.; «Animal Hygiene» – рецензента Галабурду М.А.; «Проектування тваринницьких підприємств» – Поляковського В.М.
Рішення було прийнято відкритим голосуванням одноголосно.


Секретар кафедри        Таран Т.В.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook