Захист дипломних – на основі конкретних об’єктів університету

16 червня 2021 року
     Кілька років тому кафедра будівництва за підтримки ректорату приступила до реалізації ідеї: дати можливість своїм випускникам можливість готувати дипломні роботи на базі конкретних об’єктів університету та його відокремлених підрозділів.

     І от сьогодні п’ятеро бакалаврів, які готували їх, обслідуючи комплекс господарських споруд у НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка, захищали свої роботи.

     Вони провели обстеження технічного стану майстерні з ремонту техніки, пожежного депо, електроцеху, Будинку механізатора, говорить науковий керівник цієї п’ятірки – лауреат Державної премії професор Микола Ярмоленко. І з своїм завданням впоралися цілком. Микола Кушнір, Едуард Харченко, Віталій Собчук, Аліна Шевчук, Наталія Царук проробили дуже цікаву роботу: після необхідного комплексу обстежень підготували рекомендації, що з тією чи іншою спорудою робити далі.

     До речі, і надалі всі дипломні проєкти випускників кафедри будівництва, які опановують спеціальність «Архітектура та цивільна інженерія», виконуватимуться за цим же алгоритмом. І студент формується як фахівець, і університету практична користь.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook