Розширене засідання ректорату

22 червня 2021, 13:00
Корпус № 3, ауд. 309

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про завершення 2020-2021 н.р. та організацію навчального процесу в першому семестрі 2021/2022 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  2. Про формування навчального навантаження та штатного розпису НПП кафедр факультетів та ННІ на 2021/2022 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  3. Про результати роботи консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України у 2020-2021 навчальному році. Доповідає заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна.
  4. Про вартість навчання у 2021-2022 н.р. та стан оплати за навчання і проживання у гуртожитках. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про план підготовки до нового навчального року. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  6. Про результати соціологічного опитування студентів 4 курсу ОС Бакалавр. Доповідає начальник навчального відділу Шевчук Віктор Миколайович.
  7. Про підсумки проведення Дня Університету та святкування Дня знань. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  9. Різне.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook