Фінал IT-Universe-2021 відбувся у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

15 червня 2021 року
     8-11 червня 2021 р. у м. Київ відбувся Фінал IT-Universe-2021 на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Участь у вирішальному змаганні взяли понад 100 студентів із більш ніж 25 навчальних закладів, із яких 77 змагалися очно на базі аудиторій факультету інформаційних технологій. Партнери і спонсори олімпіади мали можливість у вільному форматі поспілкуватися зі студентами і викладачами, розповісти про компанію та її продукти, про програми співпраці з ЗВО, провести майстер-класи тощо.

Відкриття Фіналу IT-Universe-2021 відбулося у оновленній аудиторії 231 корпусу №15. Голова асоціації ІТ директорів Володимир Бузмаков та декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова привітали учасників із понад 20 університетів та коледжів України, які здійснюють підготовку за ІТ та управлінськими спеціальностями. До привітань приєдналися партнери зі Спілки Автоматизаторів України та компанії Проком.

  

Конкурсна програма включала велику кількість конкурсів від програмування і адміністрування до використання ІТ для завдань автоматизації:

  1. «Програмування в автоматизованих системах обліку»
  2. «Використання автоматизованих систем обліку»
  3. «Управління підприємством в ERP-системі»
  4. «Адміністрування Linux»
  5. «Управління ІТ-проектами
  6. «Кращий інноваційний диплом (проект)»
  7. «Кращий диплом з кібербезпеки»
  8. «Роботи з нами, роботи навколо нас»
  9. Конкурс передових ідей та технологій «Інтернет речей»
  10. «Розробка мобільних застосунків»
  11. «Вирішення практичних задач із застосуванням штучного інтелекту».

Особливу цікавість викликали конкурси на кращий інноваційний диплом. Учасники олімпіади активно обговорювали представлені проекти. За результатами участі наш університет посів загальне 3 місце, а перемогу у конкурсах «Використання автоматизованих систем обліку» та «Управління ІТ-проектами» здобули студенти економічного факультету та факультету інформаційних технологій – Ревенко Роман, Карасюк Вікторія, Дуда Юлія та Марія Суліма.

 

Студенти коледжів з Вінниці, Нововолинська, Нової Каховки, Сум, Ніжина ознайомилися з лабораторною базою та поспілкувалися з деканом факультету і студентами. Зі студентами-випускниками коледжів проведено додаткову зустріч щодо умов вступу на спеціальності факультету та можливості для подальшого працевлаштування.

Від імені Оргкомітету висловлюємо впевненість, що щорічна міжнародна ІТ-Олімпіада «IT-Universe» послужить зміцненню взаємин і позитивного іміджу для всіх учасників.

 

  

 

Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook