Розпочались державні екзамени студентів відділення «Ветеринарна медицина» ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»

15 червня 2021, 10:24
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 

14.06.2021 р. на ветеринарному відділенні Немішаївсього агротехнічного коледжу розпочались державні екзамени, які триватимуть до 23.06.2021 р. Згідно наказу ректора НУБіП України для проведення атестації були створені дві державні екзаменаційні комісії: з «Неінфекційних хвороб сільськогосподарських тварин» і з «Інфекційних та інвазійних хвороб сільськогосподарських тварин», а головою ДЕК було призначено доцента кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лакатоша В.М.

Перед початком роботи комісії голова ДЕК обговорив актуальні питання підготовки студентів з директором коледжу, кандидатом с.-г. наук, доктором філософії в галузі державного управління Альохіним В.І., а також довів до студентів основні вимоги, яких необхідно дотримуватись при складанні екзамену.

Підсумки першого дня роботи комісії показали, що державна комісія працювала злагоджено, ефективно та об’єктивно проводила оцінювання студентів. А студенти 41 групи виявили добрі знання і навички з дисципліни «Неінфекційні хвороби сільськогосподарських тварин», про що свідчить переважна кількість відмінних та добрих оцінок.

 Голова ДЕК, доц. Лакатош В.М.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook