Бакалаври заочної форми навчання зі мпеціальності "Облік і оподаткування" успішно завершили навчання

14 червня 2021, 15:19

 

  На економічному факультеті студенти заочної форми зі спеціальності «Облік і оподаткування» пройшли атестацію здобувачів вищої освіти: склали атестаційний екзамен за фахом та захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи.
 Екзамен розпочався для студентів ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» та «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» через організовану екзаменаційною комісією відео-конференцію на базі платформи Сisco Webex MeetingsЗі вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету  Анатолій Діброва,  побажавши студентам успішної здачі екзамену. Голова комісії Інна Лазаришина приєдналась до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення екзамену. Завдання були розроблені викладачами кафедр обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу й розміщені на навчально-інформаційному порталі НУБіП України «Elearn».

По завершенню атестаційного екзамену кожен студент у своєму кабінеті мав змогу отримати коментар щодо якості виконаного завдання від викладачів-членів комісії (д.е.н., професора Лазаришиної І.Д., д.е.н., професора Калюги Є.В., , д.е.н., професора Савчука В.К. д.е.н., професора Гуцаленко Л.В., заступник декана економічного факультету Маршалка М.С.). Значну допомогу в організації дистанційного складання атестаційного екзамену надавала к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Собченко Т.С.

Атестаційний екзамен у традиційному аудиторному форматі склали й студенти економічного факультету НУБіП України та ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О.Майнової НУБіП України»

Захист кваліфікаційних бакалаврських робіт  відбувся також в змішаному форматі (очно та дистанційно).

Досліджувані теми були оригінальними та різноманітні, присвячені актуальним питанням бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту та аналізу. Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт супроводжувався постерними презентаціями та візуалізувались таблицями, графіками, діаграмами, що давало можливість повніше розкривати зміст положень та результати проведених досліджень. З метою повнішого розкриття сутності бакалаврської кваліфікаційної роботи усім здобувачам ставилось декілька запитань, на які комісія отримувала ґрунтовні відповіді.

Результати роботи Екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад кафедри обліку та оподаткування і всіх кафедр економічного факультету готує висококваліфікованих фахівців у сфері обліку, оподаткування, аналізу та аудиту.

 

Вітаємо здобувачів з важливою подією студентського життя – присвоєнням кваліфікації «бакалавра обліку і оподаткування». Бажаємо їм подальших успіхів та нових звершень! З нетерпінням чекаємо на навчання в магістратурі!!!

 

Світлана Деревянко,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook