Богдан Шевков з міста Шостка Сумської області обирає механіко-технологічний факультет

14 червня 2021 року
   Незабаром, 14 липня 2021 року, стартує цьогорічна вступна кампанія. Карантин особливо не вплинув на процедуру вступу у заклади вищої освіти. Абітурієнти зважують свої можливості, оцінюють майбутню альма-матер, в якій здобуватимуть визначений фах.
   Випускник школи №1, міста Шостки Сумської області, Богдан Шевков, обрав для навчання механіко-технологічний факультет НУБіП України. Юнаку дуже подобаються техніка та механізми. До своїх вподобань, він має активну життєву позицію. Пропонуємо познайомитися з ним ближче.
Богдане, чому ви вирішили здобути вищу освіту?
Вища освіта дає теоретичну та практичну базу, без якої розвиватись професійно неможливо. А також, за роки навчання в університеті, я зможу вивчити і попрактикуватись на сучасній аграрній техніці, отримати навички спілкування з людьми, з керівництвом, загартовувати свій розум та інтуїцію. Я вирішив здобути вищу освіту для того, щоб мати більший вибір престижної роботи та бути спеціалістом у своїй сфері діяльності.
Як розпочався ваш шлях знайомства з НУБіП України?
У НУБіП України навчається мій друг. За його враженнями – університет плекає під своїм крилом інтелектуальну, творчу та креативну молодь, яка, попри усі перепони, має змогу належним чином розкрити свій науковий та особистісний потенціал. Не сумніваюсь, що я одержу тут знання, які стануть у нагоді в моєму житті. Для мене НУБіП – пріоритет №1.
Що вплинуло на вибір факультету та спеціальності?
На вибір факультету та спеціальності вплинув мій потяг до інженерної механіки та технічні сфери діяльності людини, також, мій вибір підтримали батьки і друзі. Прикладом самореалізованості для мене є найвідоміший інженер сучасності – Ілон Маск. Я приймав участь в олімпіаді для вступників НУБіП України, яка, надіюсь, дасть мені можливість отримати додаткові бали до сертифікату ЗНО з математики..
Які маєте захоплення?
Мені подобається активний спосіб життя, люблю спорт, читати книги та все, що стосується історії розвитку техніки в Україні. Серед моїх захоплень найбільше – це вивчення нових моделей автомобілів, тракторів та іншої техніки. Люблю також подорожувати.
Які ваші мрії на майбутнє?
Коли я розмірковую про своє майбутнє, я не можу сказати напевно, яким воно буде. Багато моїх ровесників не знають, ким вони хочуть стати. Але я впевнений, що найважливішими речами для мене в майбутньому будуть сім’я і робота. Я вважаю – гарна освіта потрібна для того, щоб влаштуватись на гарну роботу та отримувати задоволення від улюбленої справи. Професія інженера – це дуже важливий вибір, який визначає все майбутнє життя. Інколи виникають проблеми, коли твої батьки не згодні у виборі твоєї майбутньої професії. Це руйнує твої плани на майбутнє. Але я радий, що мої батьки підтримують мій вибір.
   Я мрію стати висококваліфікованим спеціалістом, розвивати агроінженерну сферу в Україні, та згодом вийти на міжнародний рівень.
Богдане, дякую вам за розмову! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників нашого факультету НУБіП України!

 

Інтерв’ю з абітурієнтом провела
Євгенія Марчишина, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook