Випускники механіко-технологічного факультету успішно захистили магістерські і бакалаврські кваліфікаційні роботи та дипломні проєкти бакалавра

13 червня 2021 року
   З 7 до 10 червня 2021 року, 10 випускників магістратури освітньо-наукової програми «Агроінженерія», 36 випускників бакалаврату однойменної освітньо-професійної програми та 24 випускники бакалаврату освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» – пройшли захист магістерських і бакалаврських кваліфікаційних робіт та дипломних проєктів бакалавра, перед екзаменаційними комісіями відповідних спеціальностей.

   Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України. Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Іван Флоря у вдосконаленні технічного діагностування насос-форсунок Bosch комбайнових двигунів, Олександр Швидун в діагностуванні процесу паливоподачі дизельних тракторних двигунів MMZ-3LD та Владислав Поліщук в оснащенні газобалонним обладнанням тракторів ХТЗ-156Б-09-03.

   Дипломні проєкти бакалаврів були присвячені питанням вдосконалення сучасних технологій збирання та вирощування сільськогосподарських культур, розробки сучасних технічних засобів для виробництва біопалива, проектуванню новітніх технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, керування механізованими процесами на тваринницьких і ремонтних підприємствах.
     Зокрема, слід відзначити роботу Михайла Супруна з розробленням пристрою для видалення насіннєвих суцвіть у технологіях вирощування озимого часнику. Використовуючи засвоєні, під час навчання, інженерні навики, Михайло розрахував, виготовив та презентував роторний пристрій, який без шкоди рослинам озимого часнику, видаляє насіннєві суцвіття з їх стебла, що забезпечує отримання високих врожаїв вказаної культури.

Також, уваги заслуговують роботи Аліни Гаврилко з удосконаленням конструкції сівалки точного висіву, Євгенія Ільченка з проектуванням лінії переробки фуражного зерна, Анни Красюк з удосконаленням дозатора-змішувача комбікормів, Анжели Домаскіної з плануванням логістичних перевезень компанії KERNEL.

   Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Сергію Пилипаці, Костянтину Лопатьку і Руслану Буряку та членам екзаменаційних комісій, професорам: Леоніду Аніскевичу, Віктору Теслюку і Олегу Загурському доцентам: Віктору Ребенку, Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Володимиру Скібчику, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, Вікторії Опалко, Тамарі Білько, Лілії Савченко, а також, секретарям комісій: Наталії Муштрук, Наталії Воронцовій та Наталії Кулібабі.

   Вітаємо випускників з достойним складанням державної атестації. Бажаємо всім творчих успіхів та нових здобутків, магістрам – потужно реалізувати свій потенціал на шляху професійних звершень, а бакалаврам натхнення, впевненості та вдалого вступу до магістратури НУБіП України.

Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook