Діана Петренко: Хочу навчатися на магістерській освітній програмі «Управління персоналом»

13 червня 2021 року

Захоплення іноземною мовою у Діани Петренко змалечку. Мрія переросла у реальність. Позаду вже роки навчання і бакалаврська освіта на гуманітарно-педагогічному факультеті за спеціальністю 035 «Філологія» (англійська). Добре знання іноземної мови потрібне молодому фахівцеві у любій галузі знань чи практичній діяльності. Адже знання англійської мови – це розвиток, інтелект,  успіх у науковій чи майбутній професійній діяльності.

Чому саме Ви обрали освітню програму «Управління персоналом»?

Я вирішила змінити профіль. Моя перша бакалаврська освіта збагатить мої знання і допоможе досягти вищого рівня професійної компетентності в аграрній галузі. Стати менеджером за спеціальністю 073 Менеджмент («Управління персоналом») – мрія багатьох, хто хотів би пов’язати своє життя з аграрною освітою, аграрним бізнесом чи підприємництвом. Знання іноземної мови відкриває широкі горизонти на вихід у європейський простір. Звичайно, потрібно ще багато вчитися. Але вершини долають сміливі і завзяті. Мені здається, що поєднання іноземної мови із менеджерським фахом дасть у майбутньому гарні перспективи.

Ви зупинили свій вибір на  освітній програмі «Управління персоналом». Чому саме  на цій програмі?

Кілька наших приятелів здобули магістерську освіту за цією спеціальністю. Всі вони добре влаштувалися, мають можливість співпрацювати з європейськими партнерами, їм вдається реалізувати свої задуми і сподівання. Оплата праці тут теж має важливе значення. Цей напрям  надає змогу всебічно розвиватися і навчатися із елементами дуальної освіти. Я вивчила освітні компоненти цієї програми, зміст яких повною мірою відповідає сучасним реаліям ринку праці. А головне питання для молоді, і для мене зокрема, – це достойне місце праці в майбутньому та високий рівень особистісного розвитку.

Які Ваші очікування від навчання на ОП «Управління персоналом»?

Я мрію продовжити навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті, але вже на ОП «Управління персоналом» бо вірю, що навчатимуся у викладачів-професіоналів, з якими ми складемо найкращу команду взаємозбагачення і професійного росту. Очікую, що вони поділяться зі мною своїм досвідом.  Також  важливо й те, що я зможу отримати подвійний диплом та продовжити навчання за кордоном. Не можу не сказати про чудовий кампус. Туди хочеться повертатися, адже саме природа нашого університету допоможе навчатися у комфорті. Я мрію про  можливість проходження практики у кращих компаніях України та за кордоном. Я очікую, що в мене буде активне та цікаве студентське життя. Я вірю, що опаную новітні методи навчання (тренінги, технології рекрутингу і хедхантингу, скринінгу, HR-брендінгу тощо).

Ваші вподобання і захоплення? Чи вистачало часу на щось крім навчання?

Дуже люблю Київ. У кожному закутку вулиці чи дворику мрію відкрити ще небачені архітектурні скарби історичної минувшини. Іноді ходиш, не бачачи, дивишся, – не помічаючи… Зосередившись, відкриваємо щось унікальне і неповторне. Люблю сакральну спадщину, занурююся у ретроспективу її реставрації. У Києві таких місцин дуже багато.

Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій бажають Вам, Діано, здійснення всіх Ваших планів і задумів! Будемо раді зустрітися з Вами в аудиторіях НУБіП України!

 

Інтерв’ю провела доцент кафедри управління та освітніх технологій
Ковальчук Т.І.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook