Лікар ветеринарної медицини - мрія, яка потребує сил та часу!

11 червня 2021 року

Я, Араньош Олександр Васильович, випускник  ВСП «Мукачівського фахового коледжу НУБіП України»,  хотів би наголосити на деяких аспектах чому ж тобі,абітурієнте, потрібно вступати до нас, а особливо на факультет ветеринарної медицини.

Напевно кожна дитина мріяла про свою майбутню професію, але досить часто усі ці думки так і залишалися маревом, оскільки розбивалися об сурові реалії сучасного світу. Так можна було б сказати й про мене,якби у свій час я не зробив доленосний вибір і не став студентом даного коледжу та факультету.

Навчання у коледжі  це саме той період,коли ви наче ще й діти,але вже сформовані особистості,яким потрібно вивчити усю анатомічну будову тіла тварини, надати акушерську допомогу породіллі або відібрати кров на аналіз. Звучить страшно, але дякуючи сучасній наукового – технологічній базі та висококваліфікаційному складу викладачів, які стали для нас другими батьками, ти розумієш, що це вже не так важко як здавалося на перший погляд.  Кожен викладач даного навчального закладу не тільки зміг подати матеріал максимально чітко та зрозуміло, але й міг зробити так щоб це було цікаво та захоплююче. Також не треба забувати про те, що викладач завжди знайде особистий підхід до кожного студента, що є досить сильним показником дії моделі студент – викладач.

Особливо хочеться відмітити навчальну клініку,яка знаходиться на території коледжу. Її різноманіття тварин не залишить байдужим нікого,а гарно оформлений внутрішній дворик дозволить спокійно відпочити після пар, поговорити з друзями або ж  підготуватися до завтрашніх занять.

Так як коледж є підрозділом НУБіП України, то вибір,куди ж подавати документи після закінчення коледжу також був очевидним. Хотів би подякувати наших викладачам та доцентам різних кафедр ВНЗ за досить  чітку профорієнтацію,завдяки якій  подача документів пройшла швидко та оперативно і на даний момент я є студентом першого курсу скороченого терміну навчання НУБіП України.

Провчившись чотири року у даному коледжі, не дуже хотілося покидати ці рідні стіни,але якщо хочеш бути дійсно гарним дипломованим лікарем,то мусиш підвищувати свій кваліфікаційний рівень надалі. Але завдячуючи прекрасному педагогічному складу «Мукачівського фахового коледжу НУБіП України», а також високому рівню практичної підготовки студентів,  моя мрія стати лікарем ветеринарної медицини стала реальністю!

Тому, абітурієнте, прийшов саме твій час обирати твою майбутню професію. І пам’ятай: « Медицина оберігає людину, а ветеринарна медицина  – людство»

                                                                                             Араньош Олександр,

випускник  відділення ветеринарної медицини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook