Віталіна Каламанич з Кам'янця-Подільського: для навчання я обрала факультет інформаційних технологій НУБіП

13 червня 2021 року
  • Віталінко, розкажіть, будь ласка, про себе.

— Я, Каламанич Віталіна Ігорівна, навчаюся у 11 класі СШ №10 м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області. Навчаюся на відмінно, вивчаю польську та англійську мови, люблю читати, зокрема наукову фантастику.
  • Підкажіть, звідки Ви знаєте про кафедру економічної кібернетики Національного університету біоресурсів і природокористування України?

— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналася із сайту Національний університет біоресурсів і природокористування України (nubip.edu.ua), про факультет інформаційних технологій та освітні програми кафедри економічної кібернетики «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» із сайту кафедри економічної кібернетики.
 
  • Ви вже вирішили ким у майбутньому хочете стати, який фах обрати ?

— Так! Ми з батьками довго роздумували, зважували всі переваги й ризики навчання у різних закладах освіти та за різними спеціальностями економічного спрямування. Проте, коли я перейшла у 11 клас, ми остаточно визначилися, обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України та освітню програму«Економічна кібернетика».
 
  • Дякую, Віталінко, що знайшла час для розмови та поділилася своїми мріями. Успіхів та здійснення мрій і задумів!!!

 
Розмову вела професор
кафедри економічної кібернетики
Н. В. Попрозман

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook