Обрано голову Ради аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету

2 червня 2021, 13:00

2 червня 2021 року відбулася чергова зустріч в. о. декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Миколаївни Савицької, заступника декана з наукової роботи Світлани Василівни Харченко зі здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

«Аспіранти сьогодні – потужний рушій якісних змін у вищій освіті. Здобувачі наукового ступеня «доктор філософії» активно залучаються до процесів внутрішнього забезпечення якості освітньо-наукових програм як особисто, так і через свої об'єднання», – зазначила Інна Савицька.

«Гуманітарно-педагогічний факультет сьогодні навчає 34 аспірантів та здобувачів, як впевнено займаються науковими дослідженнями. Очевидно, що така кількість здобувачів потребує різного роду підтримки: освітньої, організаційної, інформаційної, консультативної, соціальної», – продовжила Світлана Харченко. Водночас, заступник декана нагадала і про підготовку до весняної атестації аспірантів.

Для гуманітарно-педагогічного факультету в цілому та для Ради аспірантів загалом друге червня стало знаковим – аспіранти обрали голову Ради аспірантів факультету. Нагадаємо, що до цього моменту обов’язки голови виконував Сергій Михнюк – аспірант кафедри управління та освітніх технологій спеціальності 015 «Професійна освіта». Свої обов’язки Сергій Михнюк достроково склав у зв’язку з обранням його на посаду голови Ради аспірантів університету.
Сергій Михнюк прозвітував про свою роботу на посаді голови Ради аспірантів факультету, розповів про здобутки Ради, перспективи подальшої діяльності органу самоврядування аспірантів. Аспіранти схвально оцінили роботу Сергія Михнюка, подякували за роботу та привітали з новим призначенням.

Далі відповідно до процедури одноголосним рішенням аспірантів Вікторія Шеховцова-Бурянова, аспірантка першого року навчання спеціальності 033 «Філософія», була обрана на пост голови Ради аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету.

 

Щиро вітаємо Вікторію Анатоліївну Шеховцову-Бурянову з обранням на посаду голови Ради аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету! Зичимо наснаги, перемог в усіх починаннях, плідної діяльності. Нехай успіх стане Вашим надійним попутником, а непроста робота приносить задоволення!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook