Професор Сергій Зібцев представив «Національну стратегію управління ландшафтними пожежами» на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Екологія»

10 червня 2021 року
     8 червня 2021 року професор кафедри лісівництва та завідувач лабораторії лісової пірології НУБіП України Сергій Зібцев прийняв участь у дні 2 Всеукраїнського Форуму "Україна 30. Екологія". 

     Форум ініційований Президентом України Володимиром Зеленським у 2021 році. Форум є дискусійним майданчиком, на якому представники влади всіх рівнів, експертного середовища, громадянського суспільства та міжнародної спільноти піднімають низку проблем, які потребують виважених рішень. «Україна 30» — це планування майбутнього України вже сьогодні з використанням досвіду найкращих представників різних країн, які хочуть розділити з нами власні вміння та напрацювання з того чи іншого питання.

     День 2 Екологічного форуму був присвячений спасінню лісів України від нелегальної вирубки та пожеж. Проф. Сергій Зібцев представив Національну стратегію управління ландшафтними пожежами, яку розроблено робочою групою за участі фахівців НУБіП, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Глобального центру моніторингу пожеж (GFMC, Фрайбург, Німеччина).

Програма Всеукраїнського Форуму “Україна 30. Екологія”

Відео виступу проф. С.В. Зібцева на І сесії форуму можна переглянути за посиланням (початок з 1:25:48 до 1:37:10 год.): Всеукраїнський форум «Україна 30. Екологія».

Відео виступу проф. С.В. Зібцева на прес-конференції можна переглянути за посиланням (початок з 1:37:48 до 1:39:33 год.): Пресконференція. Всеукраїнський форум «Україна 30. Екологія».

Сергій Зібцев,
професор кафедри лісівництва, 
завідувач лабораторії лісової пірології ННІ ЛіСПГ 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook