ПРИБУТКОВЕ СВИНАРСТВО!

9 червня 2021, 11:44

     08.06.2021 року відбулася потужна подія в галузі вітчизняного свинарства ХІІІ Міжнародний конгрес«Прибуткове Свинарство».

   Активними учасниками знакової події були НПП славетного ЗВО НУБіП України, провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів і потужної Кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві (ТПСВ). Велика кількість колег, друзів і справжніх фахівців галузі свинарства зустрілися в ошатних залах ТРЦ «Термінал» м. Бровари. Звичайно мета у всіх одна – зробити свинарство прибутковим але кожний фахівець має свої особисті «рецепти свинарського щастя» Змістовні зустрічі – запорука успіху!

    Сьогодні було презентовано навчальний посібник нового покоління «Технологія виробництва продукції свинарства» за авторства потужного колективу: Повод М. (СНАУ), Лихач В. (НУБіП), Лихач А. (НУБіП), Грищенко Н. (НУБіП) та ряд інших вчених і практиків, що безперечно стане в нагоді бажаючим підвищувати свої знання з сучасного свинарства і головне основним навчальним посібником в підготовці студентів ОС «Бакалавр» з ОС 204 – «ТВППТ».

     Такі міжнародні події дають можливість розвиватися, бути на вирі новацій у галузі, проводити зустрічі з партнерами та складати договори щодо співпраці, що стовідсотково робить бізнес, науку, аграрну освіту потрібними, прибутковими та формувати когорту справжніх фахівців-свинологів.

В.о. завідувача кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві,
професор Лихач Вадим

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook