ПОВЕРНЕННЯ ВИПУСКНИКА НУБІП УКРАЇНИ В НОВОМУ СТАТУСІ

9 червня 2021, 11:00

     До центру «Водних біоресурсів та аквакультури» завітала з науковою лекцією колишня випускниця нашого факультету кандидат сільськогосподарських наук, науковий працівник Інституту рибного господарства НААН України Батуревич (Штефан) Оксана Олександрівна.

    Доцент Рудик-Леуська Наталія Ярославівна (виконуюча обов'язки завідувача кафедри гідробіології та іхтіології) та асистент Климковецький Антон Анатолійович провели екскурсію по лабораторіях центру. Оксана Олександрівна відмітила значну зміну матеріально-технічної бази центру, і позаздрила сучасному поколінню студентів, які мають змогу проходити навчання у спеціалізованих лабораторіях, знайомитись з сучасними методиками та приладами в усіх аспектах даної спеціальності.

 

     Після ознайомлення з центром Оксана Батуревич прочитала на високому науковому рівні лекцію для студентів на тему «Науково-практичні методи підвищення рибопродуктивності водойм та проблеми розвитку рибної галузі в Україні».

      Студенти з задоволенням слухали лекцію, задавали питання, що зробило зустріч цікавою та повчальною.

       Щиро вдячні Оксані Олександрівні за змістовну, сучасну та надзвичайно цікаву лекцію. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!
Гордимося випускниками спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» НУБіП України.

Халтурин М. Б ст.. викладач
Макаренко А.А. асистент

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook