РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ДО БЕРЕЖАНСЬКОГО АГРОТЕХНІЧНОГО ІНСТИТУТУ

5 червня 2021 року

 62    03 червня 2021 року  ВП НУБІП України «Бережанський агротехнічний інститут» зустрічав гостей із базового університету - проректора із науково-педагогічної роботи, доктора філологічних наук, професора Василя ШИНКАРУКА та начальника відділу регіонального розвитку, координації роботи ВСП та заочного навчання, доктора сільськогосподарських наук, професора Василя ЛОПУШНЯКА.

    Програма візиту була досить насиченою. Відбулися зустрічі із науково-педагогічними працівниками та студентським активом, проведено анкетування учасників освітнього процесу, ознайомлення із матеріально-технічно базою інституту.

54114     Приємно відмітити, що під час зустрічі із НПП Василь ШИНКАРУК в першу чергу наголосив, що в умовах пандемії  головним є забезпечення дотримання всіх необхідних заходів для збереження здоров’я та життя студентів і всіх працівників закладу. Проректор окреслив важливі завдання, які зараз поставлені перед інститутом: забезпечення належної якості освітнього процесу попри всі існуючі карантинні обмеження, використовуючи різноманітні форми і методи навчання, активізація і удосконалення профорієнтаційної роботи.

155352     Особливий наголос Василь Дмитрович зробив на підготовку і успішне проходження інститутом акредитації трьох магістерських освітніх програм, так як ми є відокремленим підрозділом славетного закладу вищої освіти і повинні тримати марку, щоб бути гідними учасниками великої університетської родини.

   Представники студентського активу були задоволені і приємно вражені увагою гостей, охоче відповідали на запитання та вносили свої пропозиції та побажання, пообіцявши поповнити ряди студентства НУБіП України.

1806     На завершення візиту делегацією проведено огляд матеріально-технічної бази інституту та відзначено про позитивну тенденцію оновлення і розвитку.   

Степанія БІЛИК,

заступниця директора інституту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook