Команда «Хмельницький-2» переможець в інноваційному турнірі до 123-річчя НУБіП України з волейболу

5 червня 2021 року
      27 травня 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, організовано і проведено фінал волейбольного турніру з нагоди 123-річчя нашої Альма-Матер, під керівництвом Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку університету.
 
    Нагадаємо, що це був не звичний турнір. Мета турніру познайомити студентів один з одним саме за місцем народження або проживання. Інколи, навчаючись студенти так і не знають, що поруч із ними є представники громади, в якій вони самі власне проживають! Тут не мало значення, на якому курсі чи факультеті навчається студент, хлопець це чи дівчина (команди були змішані), важливим було тільки те, щоб команди складались із гравців, які живуть або народились у певній області України задля того, щоб студенти мали змогу познайомитись із своїми земляками, завели дружбу та об’єднали Україну. 
      Інноваційний турнір мав приголомшливий успіх, всі спортсмени що брали участь у цьому дійстві, були в захваті від нових, незвичних вражень. Коли ти вперше бачиш напарників по команді і маєш пристосовуватись та знайти підхід до них. Неординарних ситуацій, коли потрібно було залучити весь свій потенціал креативності та інтелектуальних здібностей, а також задіяти резервні спортивні якості. Одним словом, новий формат волейбольного турніру став випробовуванням на міцність наших талановитих студентів і це їм дуже сподобалось. 
      Отже, нагадаємо, що в турнірі зіграли команди: «Київська область – 1», «Київська область – 2», «Чернігівська область», «Волинь», «Черкаська область», «Хмельницька область – 1», «Хмельницька область – 2». «Полтавська область» та команда «Любомир». 

      У запеклій боротьбі з рахунком 2:1 по партіях, перемогу виборола команда «Хмельницький-2». Трохи не вистачило наснаги та витримки команді «Черкаси», яка посіла почесне друге місце. І трете місце виборола також команда з Черкащини «Черкаси-1 або Гуси». За результатами гри команд, які вийшли до фіналу можна сказати, що Черкащина багата на спортивні таланти. І в пріоритетних видах спорту там волейбол. 
     Ми вдячні проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергію Кваші, за чудову та неординарну ідею змагань за областями проживання гравців. Мешканцям та адміністрації Студентського містечка та особисто Сергію Стецюку, Геннадію Ржевському, Анні Хижняк, завідувачам гуртожитків, вихователям, заступникам деканів/директорів з виховної роботи за допомогу в організації змагань. Олексію Мельнику, Голові первинної профспілкової організації студентів і аспірантів, вдячні за забезпечення переможців солодкими призами і цінними подарунками! 

     
     Турнір закінчився, а враження, досвід та нові знайомства залишились. З нетерпінням чекаємо наступних змагань в такому ж форматі, тому що, з впевненістю можемо сказати одне – перемогла дружба і Україна!
 
Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
і студентських справ
ННЦ ВР і СР 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook