Робочі програми

 

Робоча програма навчальної дисципліни – це нормативний документ університету, що визначає місце навчальної дисципліни в системі професійної підготовки фахівця, мету й завдання її вивчення, роль та значення дисципліни для забезпечення оволодіння здобувачами вищої освіти системою необхідних знань та вмінь.

Як відомо, робоча програма навчальної дисципліни розробляється лектором – провідним викладачем кафедри або створеною для цього робочою групою кафедри, яка викладає таку дисципліну на основі освітньої програми та навчального і робочого навчального планів підготовки фахівця певного освітнього ступеня.

 

 Силабус  навчальна програма дисципліни, яка включає в себе опис навчальної дисципліни, мету та завдання, змістовні модулі та найменування тем занять, тривалість кожного заняття, завдання до самостійної роботи, час консультацій, вимоги викладача, критерії оцінки, список використаної літератури.

 

Робочі програми на 2024-2025 н.р.

 

 

 

Спеціальність: 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»

 

Освітня програма: «Якість, стандартизація та сертифікація»

 

 

Навчальні дисципліни

 

 

Робоча програма

 

 

 Силабус

 

Аудит і акредитація

 

 

 


Дослідницькі та інноваційні процеси

 

 

Законодавча метрологія та стандартизація

 

 

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація

 

 

Менеджмент навколишнього середовища

 

 

Менеджмент персоналу

 

 

Системний підхід та методи прийняття рішень

 

 

Стандартизація та сертифікація сільськогосподарської продукції

 

 

Управління якістю і безпечністю сільськогосподарської і харчової продукції

 

 

Методи забезпечення та управління якістю харчових продуктів

 

 

Метрологія та метрологічне забезпечення

 

 

 

 

Спеціальність: 181 Харчові технології

 

Освітня програма: Харчові технології

 

 

Навчальні дисципліни

 

 

Робоча програма

 

 

Силабус

 

 Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації
харчової продукції

 

 

 

 Методи контролю якості продукції

 

 

Технологія оздоровчих харчових продуктів

 

 

Товарознавство в ресторанному господарстві

 

 

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

 

 

Хімія смаку, запаху, кольору

 

 

Основи промислового будівництва у закладах

ресторанного господавства

 

 

Проектування у закладах ресторанного господарства

 

 

  

 

Спеціальність: 181 Харчові технології

 

Освітня програма: «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

 

 

Навчальні дисципліни

 

 

Робоча програма

 

 

Силабус

 

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація

 

 

 

Управління якістю та безпечністю харчових продуктів

 

 

  

 

Спеціальність: 181 Харчові технології

 

Освітня програма: «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

 

 

Навчальні дисципліни

 

 

Робоча програма

 

 

Силабус

 

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація

 

 

 

Управління якістю та безпечністю харчових продуктів

 

 

 

 

Спеціальність: 181 Харчові технології

 

Освітня програма: Нутриціологія

 

 

Навчальні дисципліни

 

 

Робоча програма

 

 

Силабус

 

Управління якістю та безпечністю харчування

 

 

 

  

 

Спеціальність: 242 «Туризм»

 

Освітня програма: «Туризм»

 

 

Навчальні дисципліни

 

 

Робоча програма

 

 

Силабус

 

Стандартизація, сертифікація в туризмі

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook