Про поведінку майбутніх юристів у соціальних мережах: тема онлайн-вебінару від кафедри ТІДП

3 червня 2021, 21:37

 

02 червня 2021 року Світлана Авраменко та Карім Ємельяненко провели онлайн-вебінар «Поведінка юриста в соціальних мережах». На науковому заході було висвітлено казусні випадки, які траплялись з юристами в соціальних мережах. Слухачам розповіли, що існує 2 види юристів: ті хто може вести сторінки та бути активним користувачем та ті, що можуть бути лише пасивними користувачами зважаючи на службу в правоохоронних органах.

 

Студентам надано рекомендації стосовно фото, які можуть міститися в профілі, а також особливу увагу приділено світлинам та аватаркам. Майбутнім юристам рекомендовано уважно ставитись до інформації, яку вони публікують, вона має бути лише достовірною та перевіреною. Наголошено на недопущенні граматичних помилок, а також привселюдних з’ясувань відносин в коментарях. 

Після доповіді спікерів, студенти дякували за цікавий захід, на якому вони отримали цікаву інформацію та після якого вони уважніше будуть відноситись до своїх профілів.

Як приємний бонус, всі учасники онлайн-вебінару отримали сертифікати, що підтвердили їх участь у заході та знання з питань поведінки юриста в соціальних мережах.

 

  

Світлана Авраменко, Карім Ємельяненко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook