Владислава Сьомако з Чернігівщини цікавить навчання на факультеті конструювання та дизайну, мрія – стати магістром з галузевого машинобудування

3 червня 2021 року

 Напередодні святкування 123 річниці НУБіП України ми поспілкувались з Владислав Сьомако з Чернігівщини. Владислав після закінчення Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Галузеве машинобудування». Мрія Владислава – після навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» навчання за освітнім ступенем «Магістр».

  • Розкажіть, будь ласка, про себе.
— Я народився і нині проживаю в селі Нехаївка Новгород-Сіверського району Чернігівської області, навчаюсь на 4 курсі Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ. Моє село знаходиться поруч мальовничими річками Десна та Сейм, охоплене з усіх сторін лісовими масивами, якими опікуються працівники ДП «Борзнянський лісгосп».
  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України та факультет конструювання та дизайну?
— Про НУБіП України я дізнався від випускників коледжу, які вже навчаються на випускному курсі університету. Я приймав участь в онлайн-днях відкритих дверей багатьох університетів, але мені найбільше сподобався НУБіП УкраїниОсновними перевагами є розвиток матеріально-технічної бази, на інженерних факультетах є багато сучасних лабораторій таких відомих компаній як KUHN, John Deere в Україні, Ельворті, ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ Фільтрейшн Текнолоджі Україна». Також, мене зацікавила можливість покращити та перевірити свої знання з математики – я учасник Олімпіади в НУБіП України, успішно пройшов перший етап, чекаю результати другого етапу.
  • Скажіть, чому саме спеціальність «Галузеве машинобудування»?
— В цьому році я завершаю навчання в коледжі – незабаром я отримаю диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Автомобільний транспорт». Своє подальше навчання я планую продовжити на факультеті конструювання та дизайну, за спеціальністю «Галузеве машинобудування».
  • Розкажіть як проводите свій вільний час, про Ваші захоплення.
— Ще з дитинства я захоплююсь мопедами, мотоциклами та автомобілями. Мені подобається подорожувати разом з друзями нашою рідною Чернігівщиною. Це дозволило без перешкод добиратися до місць відпочинку та риболовлі, а головне – якісно проводити вільний час та насолоджуватись безмежною красою рідної України.
  
  • Які Ваші плани на майбутнє, що Ви очікуєте від навчання в НУБіП України?
— У майбутньому, через три роки навчання я прагну здійснити свою мрію і стати студентом магістратури НУБіП України. Під час участі в днях відкритих дверей мене зацікавили дві магістерські освітні професійні програми за спеціальністю «Галузеве машинобудування»«Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу». Під час навчання в коледжі я багато уваги приділяв практичному навчанню, виробничі практики проходив на автотранспортних підприємствах, займався технічним обслуговуванням і ремонтом автомобілів. Найближчою для продовження навчання в майбутньому є освітня професійна програма «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». Але мене також дуже приваблює робота в лісовому комплексі і можливість навчання в магістратурі за освітньою професійною програмою «Обладнання лісового комплексу».
Тож, планую за період навчання в бакалавраті визначитись з майбутнім навчанням і подальшим працевлаштуванням. Від навчання в НУБіП України очікую отримати ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички, які дадуть можливість отримати в майбутньому кваліфікацію магістра з галузевого машинобудування.
  • Тож, побажаємо Владиславу успіхів та здійснення мрій!!!
Розмову провів Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook