АСПІРАНТІВ-ВЕТЕРИНАРІВ УСПІШНО АТЕСТОВАНО ПРЕДСТАВНИЦЬКОЮ КОМІСІЄЮ

3 червня 2021 року

1 червня 2021 р. у режимі онлайн відбулася атестація аспірантів та здобувачів НДІ здоров’я тварин.

Згідно з наказом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка за № 482 від 18 травня 2021 р. «Про проведення атестації аспірантів та здобувачів, які проходять підготовку в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», було створено комісію на чолі з д. біол. н., професором Миколою Цвіліховським та членами комісії: д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним, д. вет. н., професором Віталієм Недосєковим, д. вет. н., доцентом Наталією Грушанською, д. біол. н., професором Лілією Калачнюк, д. вет. н., доцентом Мариною Галат та д. вет. н., професором Ольгою Якубчак.

Аспіранти та здобувачі представляли свої здобутки у презентаціях, супроводжували їх доповідями, активно відповідали на запитання членів комісії та оголошували плани на майбутній рік.

Незважаючи на наявність певних складнощів в роботі, які виникали протягом звітного періоду внаслідок оголошених в країні карантинних обмежень, зокрема обмеження у доступі до виробничих баз, лабораторій, бібліотек, тощо, з 54 аспірантів атестацію успішно пройшли 51. Трьох здобувачів не було атестовано у зв’язку з їхнім бажанням припинити навчання в аспірантурі.

Результати роботи атестаційної комісії буде розглянуто та остаточно затверджено на черговому засіданні науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин.

Віталій Гончар, голова Ради аспірантів факультету
Ганна Козловська, секретар НТР НДІ здоров’я тварин

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook