Чоловіча студентська збірна НУБіП України з футзалу – бронзові призери чемпіонату м. Києва серед ЗВО 2021 року

2 червня 2021 року
м. Київ
     У перший день літа на паркеті спортивного комплексу Національного технічного університету України «КПІ» ім. Ігоря Сікорського відбулась гра за бронзові нагороди ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва, в якому команда «КПІ» приймала збірну команду Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     На матчі був присутній проректор з науково-педагогічної роботи НУБіП України – Сергій Миколайович Кваша та декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук.
 
     З перших хвилин наша збірна володіла тотальною перевагою і створила безліч гольових моментів, але перша контр-атака команди НТУУ «КПІ» призвела до пропущеного голу. Гравці нашої збірної побігли відіграватись. Андрій Пашко (механіко-технологічний ф-т), Олег Сіренко (підготовчі курси) та Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту) чудово розуміли один одного і вибудовували свої атаки саме через цю зв’язку. Андрій Пашко двічі віддавав непогані передачі під удар Олегу Сіренко, але воротар суперників рятував свою команду. Та зрівняти рахунок вдалось на 17-й хвилині, коли Дмитро Алехана (спеціальність «Фізична культура і спорт») віддав пас на вільного Олега Сіренко, який влучно вдарив у порожні ворота, але за дві секунди до свистка на перерву, стався певно ключовий епізод поєдинку. Чудовий пас від Андрія Пашко на Олега Сіренко, який оформив дубль. Цей гол у роздягальню суттєво вплинув на настрій гравців «КПІ», що позначилося на другій половині зустрічі.
     Другий тайм, як і очікувалось, проходив за переваги збірної НУБіП України. До 35-ї хвилини гра була напружена і ніхто не хотів помилятись та за п’ять хвилин до завершення матчу команди наче «прорвало». За палкої підтримки Сергія Кваші та Анатолія Остапчука, спочатку Олег Сіренко до двох забитих голів першого тайму додав за кілька хвилин ще два, а асистували йому Олег Ставничий та Андрій Пашко. Після цього команда суперників почала грати з п’ятим польовим, аби встигнути врятувати гру. Скоротити відставання вдалось на 38-й хвилині, коли на ударній позиції опинився Джонамару Езендука та з дуже гострого кута пробив голкіпера збірної НУБіП України. Але гра без воротаря досить ризикована, адже ворота залишаються порожніми, чим і скористався на 39-й хвилині наш голкіпер Олександр Ходаченко (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Олександр перехопив пас суперника та поцілив у порожні ворота. Команда «КПІ» намагалася врятувати гру, але вдалі дії нашого воротаря не дозволили це зробити. Тож фінальний рахунок - 5:3 на користь нашої збірної та заслужені бронзові нагороди ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2020-2021 рр.
Вітаємо нашу збірну з футзалу із заслуженими нагородами!
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook