На святі з нагоди 123 Дня народження НУБіП України відбулося нагородження студентів-активістів ФВМ

2 червня 2021, 15:30

Минулі кілька тижнів весь викладацький та студентський склад готувалися і чекали одне найголовніших свят нашого університету – День народження НУБіП України.
Дні підготовки були довгими та клопіткими: потрібно було підготувати і місце проведення, і програму, повідомити та запросити багатьох випускників, які з радістю приїхали на таке свято. Тижні роботи були насичені, проте швидко промайнули. І ось, у п’ятницю, 28 травня, на стадіоні НУБіП відбулося святкування цього грандіозного свята, на яке чекала вся університетська громада та запрошені гості.
Ректор університету Станіслав Ніколаєнко звернувся з вітальним словом до викладацького складу, до студентів та гостей. Численні колективи прикрасили свято своїми виступами. Згодом настав час, коли вище керівництво нашого університету розпочало нагородження кращих з найкращих, тих, хто зробив великий внесок у життя студентства та університету.
Отож, давайте дізнаємося хто ж є героями нашого факультету, хто ж ці «велетні» студентського життя.
Насамперед ректор нагородив Студентську організацію нашого факультету «За вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування, підтримку студентського руху та з нагоди 123-річчя НУБіП України».
Також не можна не сказати про соціальний сектор нашої Студентської організації ФВМ, який було визнано одним із найкращих, адже саме наш сектор постійно приймає участь у багатьох соціальних проектах та челенджах.
Потім були нагородженні студенти, які представляли наш факультет на університетському конкурсі «Краса НУБіП-2021», а саме учасник конкурсу Шкурапет Назар в номінації «Містер Шарм» та переможниця конкурсу Киричук Ангеліна в номінації «Міс НУБіП-2021».


Не забули і про Літературну студію «Фенікс», яка не лише зародилася на нашому факультеті, але і розкинула свої крила на весь університет. І це не дивно, адже студія об’єднала в собі студентів з різних факультетів, які мали однаковий інтерес до літератури.


І на завершення було нагороджено Студентську раду гуртожитку №6, яка займається студентським життям наших студентів у стінах рідного гуртожитку.
Щиро вітаємо наших номінантів та бажаємо їм і надалі здобувати нові вершини у студентському житті!

Сергій Марценюк, учасник медіасектору СО ФВМ

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook