Заходи до 123 річниці НУБіП України

25 травня 2021 року

24 травня 2021 року у рамках відзначення відбулося засідання круглого столу викладачів коледжу – випускників Університету. У ньому взяли участь 15 випускників НУБіП України, серед яких – заступник директора, завідувач відділення, завідувач навчально-виробничої практики, голова профспілкового комітету коледжу, викладачі вищої кваліфікаційної категорії, викладачі-методисти, працівники бухгалтерської служби коледжу.

Відкрила захід директорка коледжу Наталія Ільченко, яка звернулася до колег зі словами, що навчання в університеті – це старт для успіху кожного його випускника. І це демонструють викладачі коледжу, які у різний період закінчили НУБіП України, а сьогодні є не просто викладачами, а вихователями, наставниками студентів, які передають свої знання, прищеплюють любов до професії та  повагу до праці.

З доповідями виступили голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Світлана Іванова  та циклової комісії маркетингу і торгівлі Ірина Вінник, випускниці кафедри педагогіки, які ефективно співпрацюють з відповідними підрозділами Університету. Вони зазначили, що ключовими стимулами до вибору саме Національного університету біоресурсів і природокористування України стали: рейтинг закладу вищої освіти, відгуки про нього випускників. Також визначальними у виборі є дослідницька база закладу, авторитетність ректора, професіоналізм викладачів.

Заступник головного бухгалтера Оксана Чеверноженко  та касир Галина Гнатенко акцентували увагу на високому науковому і методичному потенціалі Університету, тісних зв’язках з роботодавцями та з бізнес-середовищем, творчий підхід викладачів до студентів, відповідність сучасним міжнародним освітнім вимогам та стандартам як основу якісної економічної освіти, яку вони отримали на економічному факультеті НУБіП України.

Завідувач економічного відділення Наталія Лісовська розповіла, що навчання у НУБіП України на педагогічному факультеті дало їй змогу спостерігати за першокласними викладачами, брати з них приклад, здобувати впевненість, не зупинятись, прагнути до більшого, ґрунтовнішого.

Педагогічні працівники коледжу Вікторія Сова, Наталія Федосєєва, Тетяна Талько, Людмила Черненька, Олена Ковтун, Лариса Гурська, Лілія Чайка щиро та з вдячністю згадали викладачів Університету – Ніколаєнка Станіслава Миколайовича, Шинкарука Василя Дмитровича, Сопівника Руслана Васильовича, Васюк Оксану Вікторівну, Буцика Ігоря Михайловича, Вербило Ольгу Федорівну, Шатковську Людмилу Станіславівну, Чалого Андрія Андрійовича, Путятіну Любов Дмитрівну, які вміли зацікавити, змушували студентів мислити та давали необхідні поради.

Від імені колективу Ірпінського фахового коледжу Університету – Многії і Благії Літа!

 

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи,

Оксана Погоріла,

методист Ірпінського фахового коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook