На засіданні Клінічної ради факультету розглянули актуальні питання співробітництва між Національним університетом біоресурсів та природокористування України і Самаркандським інститутом ветеринарної медицини

31 травня 2021, 14:30

26 травня під головуванням Олександра Вальчука, завідувача кафедри акушерства, гінекології і біотехнології відтворення тварин, відбулося чергове засідання Клінічної ради факультету ветеринарної медицини. На ньому були присутні усі 11 членів – представники клінічних та фундаментальних кафедр факультету.


На засіданні обговорювалися основні ідейні напрямки роботи Ради, аналізувалися їх переваги та проблемні сторони, шляхи до їх реалізації.

 
Голова Клінічної ради Олександр Вальчук зупинився також на  актуальних питаннях співробітництва між Національним університетом біоресурсів та природокористування України і Самаркандським інститутом ветеринарної медицини (м. Самарканд, Узбекистан), двосторонню угоду між якими було підписано делегаціями навчальних закладів напередодні.

 

Він наголосив на обміні і поширенню передового досвіду в галузі ветеринарної медицини, реалізації спільних наукових проектів, проведенні науково-практичних конференцій, семінарів, майстер-класів та курсів підвищення кваліфікації фахівців, здійсненні академічної мобільності викладачів і здобувачів освіти, проведенню клінічних, наукових та педагогічних стажувань викладачів, докторантів і магістрантів, консультативні послуги, обмін досвідом тощо.

 
На засіданні було схвалено створити ініціативну групу з метою реалізації напрацьованих ідей та їх впровадження у роботу факультету ветеринарної медицини.


Секретар Клінічної ради, доц.
Ірина Деркач

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook