Землевпорядники традиційно вітали випускників 1996, 2001, 2006 років випуску!

31 травня 2021 року
     Зустріч з однокурсниками... Вона повертає нас у ті незабутні роки юності, спогади, які так бережемо у пам’яті. І скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива та хвилююча. А тим паче ще й ювілей! Сльози, посмішки, подив, захоплення – усе зливалося у єдиний гамір.
     25, 20, 15 років тому сьогоднішні гості отримали дипломи про вищу освіту. Тепер це відомі політики і керівники в Уряді (Олександр Ярема, Олександр Краснолуцький), науковці (Тарас Євсюков, Руслан Тихенко, Наталія Бавровська, Лариса Паламарчук, Антоніна Москаленко). А скільки виробничників, – не порахувати. Хто б яких вершин не досяг у професійному відношенні чи взагалі змінив повністю фах, усі вони й досі такі ж привітні та рідні для своїх однокурсників.
  
     Декан факультету, а сьогодні він також ювілейний випускник, Тарас Євсюков традиційно привітав усіх присутніх зі святом. Щиро поділився здобутками і розповів про перспективи розвитку факультету землевпорядкування. Помітно, що керманич всією душею любить свою справу, адже знає як було, і що маємо тепер. Факультет є лідером землевпорядної освіти. Ошатні аудиторії навчального корпусу осучаснені завдяки підтримці випускників різних років.
     Як годиться, почесних гостей вітали студенти та запрошені викладачі. В тому числі ті, хто вже давно на відпочинку, як Олександр Панчук. Також згадали приємні моменти зі студентського життя доценти Михайло Бережняк та Любов Рафальська. Ці педагоги пам'ятають кожного по імені. Адже були наставниками академічних груп. По завершенню зустрічі була традиційна фотосесія і дружнє спілкування!
  
     Шановні випускники! Колектив факультету землевпорядкування завжди радий бачити усіх вас у стінах навчального корпусу. Хочемо побажати кожному з вас віри в себе, задоволення від тієї справи, яку ви обрали, життєвої стійкості в будь-яких ситуаціях! І, найголовніше, будьте оптимістами, посміхайтеся і радійте життю, не зупиняйтеся на досягнутому, не шкодуйте сил для втілення ваших життєвих і професійних планів. Будьте наполегливі, цілеспрямовані і працелюбні, а ми пишатимемося вашими професійними перемогами.
 
     Пам’ятайте, що вас завжди радо зустрічатиме рідна Аlma-mаtег – Національний університет біоресурсів і природокористування України!
  
  
 
Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook