День університету: найкраща молодь – у НУБіП

28 травня 2021 року
     У межах святкування Дня університету відбулася зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі студентським активом. На трибунах спортивного комплексу зібралися кращі представники студентства – відмінники навчання, спортсмени, активісти.

 

     Звертаючись до них, ректор підкреслив: наш університет – один з небагатьох вишів, які цього навчального року відкрили хоча б на місяць-другий двері аудиторій і навчально-наукових лабораторій. Бо якість навчання – ось що винесене як наріжний камінь освітнього процесу в НУБіП. Але і студенти повинні мати волю і бажання навчатися, збагачуватися як особистість, бо без цього хорошого фахівця просто не може бути.
 
     Кращим з кращих було вручено нагороди і відзнаки НУБіП.
 
     А для ще більшого комфорту студентства у відновленому фойє 11-го навчального корпусу спільними зусиллями керівництва університету, механіко-технічного факультету та студентської організації відкрито новий хаб – простір студентського відпочинку, дозвілля та творчості.
 
     Ця лаунж-зона може слугувати місцем проведення презентацій, тренінгів і майстер-класів, майданчиком для успішного зародження і реалізації студентських ініціатив, місцем проведення зборів студентської організації та вирішення організаційних питань, ділиться планами декан механіко-технологічного факультету В’ячеслав Братішко. Тут можна виступити у неформальній обстановці перед колегами, обговорити наукові проблеми, спільно послухати онлайн-лекцію, курси або ж взяти участь в онлайн-конференції, переглянути фільм, почитати книгу, відвідати віртуальні виставки, музеї. Для цього вона облаштована комфортними кріслами-мішками, що вже полюбилися студентам, швидкісним інтернетом та місцями для заряджання гаджетів – всім тим, що входить до базового набору потреб сучасного студента.
 

Валентин Обрамбальський 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook