Корисні заходи кафедри

26 травня 2021 року

     Відбулася конференція в честь святкування дня бджоли, на якій мені пощастило побувати. Конференція була дуже насиченою, цікавою та інформативною. Було багато учасників, які підготували доповіді на різні теми. Кожну з них ми активно обговорювали, задавали додаткові питання, інколи все перетворювалося на багато хвилинну дискусію. А ще наш викладач Повозніков Микола добавляв свої коментарі та збирав всі наші думки в одне ціле, що в результаті давало неперевершене закінчення дискусії.

      Протягом усієї конференції учасники проявляли свою активність не тільки під час свого виступу. Найбільше мені запам’яталася доповідь Альвіни Єрмоленко, яка посіла друге місце, завороживши своєю доповіддю про бджільництво Норвегії. Протягом цього виступу ми ніби побували у Норвегії, як бджолярі. Також захопливий виступ був Андрія Сердюка, який поділився тонкощами виведення маток штучним способом. Доповідь також отримала третє призове місце.

      Після конференції відбулося засідання комісії до складу якої увійшли обрані учасники. Спочатку ми оголосили учасників, які вразили своїм виступом. Далі кожен розповідав про плюси та мінуси, які можуть вплинути на оцінку. Основними критеріями було оформлення презентації, активність протягом конференції та самий виступ. Отож в результаті ми маємо таких переможців перше місце- Олександра Чеботарьова, друге місце Анастасія Білько та Альвіна Єрмоленко, третя місце- Андрій Сердюк, Олена Стадник та Аліна Майборода.

       Переможці отримають смачненький медок та сертифікати. Кожен з учасників отримав величезний досвід, багато нової інформації та незабутні емоції. По закінченню конференції мене переповнювали емоції, сподіваюсь ще не раз побуваю на такому крутому заході.

Анастасія Білько,
студентка факультету тваринництва
та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook