ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти

21 травня 2021 року

     20-21 травня 2021 року розпочав в онлайн-форматі роботу зліт студентських лідерів аграрної освіти на базі Сумського НАУ.

     В перший день з вітальним словом виступили директор НМЦ ВФПО Тетяна Іщенко та ректор Сумського НАУ Володимир Ладика.   Представлений КВЕСТ "Знайомтесь - СНАУ" познайомив учасників з університетом. На дискусійній панелі "Дуальна освіта очима лідерів аграрної освіти" представлені провідні агропромислові підприємства. Активно пройшло засідання Об'єднаної ради студентського самоврядування. Другий день ХХІІ Зльоту студентських лідерів аграрної освіти був не менш цікавим. Відбулися засідання дискусійних клубів за науковими напрямами, під час яких учасники поділилися власним баченням розвитку аграрного сектору в Україні та популяризації аграрної вищої освіти, обговорювали питання лідерства в студентських колективах.
     Відокремлений структурний підрозділ «Боярський фаховий коледж НУБіП України» на заході представляла студентка 2 курсу спеціальності 101 Екологія Бондаренко Богдана, яка презентувала наукову роботу на тему: «Снігова індикація, як показник забруднення навколишнього середовища». 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook