Факультет аграрного менеджменту – переможці легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце 2021»

25 травня 2021 року
     З нагоди святкування 123 річниці НУБіП України, продовжуючи славетні спортивні традиції університету було проведено легкоатлетичну естафету «Голосіївське кільце». У забігу взяли участь студенти усіх факультетів та ННІ по 10 осіб від кожного підрозділу. Загальна кількість учасників склала 160 осіб з них 112 хлопців і 48 дівчат.

  

 

     Естафета «Голосіївське кільце» є унікальним надбанням нашого університету, де дуже велика увага приділяється фізичному вихованню молоді і не на словах, а на ділі піклуються про здоров`я нації, виконуючи Указ Президента України № 42/2016 від 09.02.2016 Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність – здоровий спосіб життя - здорова нація".
  
 
     Цієї весни із-за карантинних обмежень щодо коронавірусної інфекції прийшлося дещо скоротити кількість спортивних заходів в університеті, але студенти постійно підтримували фізичний стан завдяки онлай-заняттям з фізичного виховання, маючи достатній обсяг рухової активності. Адже рухова і фізична активність є винятково важливим, фундаментальним чинником формування, збереження і зміцнення здоров'я людини. Особливо це стосується занять на свіжому повітрі. Тому під час пандемії для зміцнення здоров`я краще за все підходить легкоатлетичний крос.
     У нашому університеті переважно заняття з фізичного виховання проходять на свіжому повітрі і вінцем цих занять є легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце», в якій можуть взяти участь всі бажаючі.
  
 
     Цього року безапеляційним лідером забігу стала команда факультету аграрного менеджменту, де на останньому етапі з великим відривом фінішував Олег Ставничій. Срібні нагороди вибороли студенти факультету конструювання та дизайну завдяки Олександру Бочкову, що займається в секції легкої атлетики, який майже на останніх метрах дистанції вирвав перемогу у Максима Пильгуна, залишивши факультет ветеринарної медицини з бронзовими нагородами.
 
     Підтримати наших студентів вийшли викладачі і співробітники університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнко. 187 науково-педагогічних працівників взяли участь в оздоровчому забігу навколо ботанічного саду НУБіП України, власним прикладом доводячи важливість здорового способу життя і рухової активності.
 
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook