Проходження виробничої практики студентами спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство» на базі НЛ «Плодоовочевий сад»

23 травня 2021 року
Виробнича практика на кафедрі овочівництва і закритого ґрунту для здобувачів вищої освіти 3 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство» тривала 5 тижнів (з 19 квітня до 22 травня 2021 р.). Базою практики була навчальна лабораторія «Плодоовочевий сад» та господарства різних форм власності, з якими попередньо укладені двосторонні договори.

Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань, що отримані в процесі вивчення певного циклу теоретичних дисциплін, практичних навиків зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство», а також збір фактичного матеріалу для виконання курсових робіт та написання дипломної роботи.


Під час виробничої практики студенти закріпили та поглибили теоретичні знання та професійні уміння. Ознайомилися з організацією сільськогосподарського виробництва в сучасних економічних умовах. Студенти набули вмінь і навиків для самостійного прийняття конкретних виробничих рішень. Засвоїли сучасні агротехнології вирощування овочевих культур. Було опановано навички планування праці, організації та управління виробничими процесами сільськогосподарського виробництва. Важливим етапом під час проходження виробничої практики було закладання наукових дослідів та збір фактичного матеріалу та написання дипломної роботи.
Олександр Комар, старший викладач кафедри овочівництва і закритого ґрунту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook