Всеукраїнська науково-практична студентська онлайн конференція «Актуальні питання теорії та практики менеджменту»

26 травня 2021 року
Шановні студенти!
26 травня 2021 року запрошуємо взяти участь в Всеукраїнській науково-практичній студентській онлайн конференції «Актуальні питання теорії та практики менеджменту».
Конференція буде проведена в онлайн форматі за посиланням:
Підключиться к конференції Zoom
https://us02web.zoom.us/j/83138858578?pwd=ak1XbmprdFBUQnRZOWszWU91VHdyUT09
Ідентифікатор конференции: 831 3885 8578
Код доступа: 1
 
Участь в конференції БЕЗКОШТОВНА.
Тези учасника конференції необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету [email protected] до 25 травня 2021 року. Підтвердження про одержання матеріалів буде надіслане протягом 2 робочих днів. Роботи, які не відповідають вимогам, не будуть розглядатися.
Вимоги до оформлення матеріалів
 1. Офіційні мови конференції – українська та англійська.
2. Обсяг – 2-3 повних сторінки формату А4, шрифт Times New Roman, розмір шрифту – 14 пт, міжрядковий інтервал – 1,5, абзацний відступ – 1,25, всі поля – 2 см.
5. Назви файлів з тезами доповіді та заявкою повинні відповідати прізвищу автора або першого співавтора (наприклад, файл з тезами доповіді Іванов.doc).
6. Автори публікацій несуть особисту відповідальність за достовірність фактичних даних, чіткість викладу тексту, цитування, а також мовно-стилістичний рівень матеріалу. Публікації, що не відповідають встановленим вимогам і містять велику кількість помилок, будуть відхилені.
Розміщення тексту:
 
ЗАГОЛОВОК – великими літерами (вирівнювання по центру, шрифт Times New Roman Cyr, 14 pt, напівжирним).
Далі зазначають відомості про автора а саме: прізвище, ініціали студента, назва навчального закладу, місто (Давиденко І.В., студент(ка), Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ); прізвище, ініціали, науковий ступінь, вчене звання та посада наукового керівника, назва установи, місто.
Текст тез – відповідно до вимог.
Формули мають бути написані у програмі Equation Editor (цей редактор є внутрішнім редактором формул у Microsoft Word).
Рисунки слід виконувати у редакторі Microsoft Word за допомогою функції "Створити рисунок", розташовувати їх по центру, шириною не більше 14 см без обтікання текстом. На кожну формулу, таблицю, рисунок чи графік потрібно робити посилання у тексті.
Використання ілюстративних матеріалів повинно бути мінімальним. Всі рисунки групуються як єдиний об’єкт.
У тексті необхідно використовувати лапки лише такого зразка: «», а також розрізняти символи дефісу (-) та тире (–). Текст набирається без ущільнення та переносів, на всю ширину сторінки. Відцентровуються назва публікації та «Список використаних джерел».
Список використаних джерел – обов’язковий. Посилання та літературні джерела оформляти згідно з чинними вимогами, шрифт Times New Roman, кегель – 12 одиничний інтервал (наприклад, [1, с. 128]).
 
Контакти секретаря конференції:
Україна, 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, корп № 10, каб. 314, факультет аграрного менеджменту,
кафедра менеджменту ім проф. Й.С. Завадського
Харченко Ганна Анатоліївна
Моб. тел: +38 (097) 343-72-81
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook