Як стати громадянином світу: творчий підхід до профорієнтаційної роботи кафедри філософії та міжнародної комунікації

24 травня 2021 року
   Абітурієнти, вступники! Сьогодні Ви стоїте перед вибором – зробити серйозний крок у своєму житті та визначитись, куди піти вчитися, яку професію вибрати.

   Вибір професії – складне і відповідальне завдання. Існує вислів, що вибір професії – це друге народження людини. Вірно вибрати майбутню професію – значить правильно обрати свій життєвий шлях, тобто бути успішним і щасливим. Якщо Ваш вибір буде вдалим, Ви будете відчувати себе щасливим, отримувати задоволення від своєї роботи та принесете користь людям та нашій державі.
  Щоб зацікавити абітурієнтів викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації взяли участь у зйомках проморолика спеціальності «Міжнародні відносини та регіональні студії». Як виявилось, доценти та професори відчувають себе професійно не лише в аудиторії, а й на знімальному майданчику.         Було весело, креативно та захоплююче.

 

 

   Важливе значення має й те, в якому саме університеті ти навчаєшся. Важко не погодитися з висловом: “Скажи мені, з якого ти університету, і я скажу – хто ти!”. Обраний фах, безперечно, впливає на формування особистості. Адже всебічно та гармонійно розвинута людина, самодостатня особистість – пріоритет нашого Університету!

 
   Саме тому при знайомстві одним з першочергових запитань буде: «Який виш ти закінчив (у якому навчаєшся)?» Адже університет – це нові знайомства і враження, хвилювання перед сесією і гулянки з друзями, купа домашніх завдань і пісні в гуртожитку. Це те, що залишається у пам’яті й у серці назавжди. Тут ви зустрінете найкращих друзів, однодумців, чудових викладачів, підвищите свій інтелектуальний та професійний рівень, навчання у нашому виші допоможе вам самостійно досягати помітних соціальних висот, впевнено дивитись у майбутнє, тримати руку на пульсі політичного, культурного та духовного життя України та світу.
   Ви маєте шанс досягти успіху, знайти стабільність у своєму житті, мати гідну роботу, якщо пов’яжете своє життя зі спеціальністю «Міжнародні відносини та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України. Бути фахівцем в сфері міжнародних відносин – престижно і перспективно. Світ не стоїть на місці. Разом з ним змінюється й наша держава. Україна налагоджує нові контакти, виходить на нові ринки, прагне посісти гідне місце на міжнародній арені.

   Адже, за висловом І. Канта, добробут всіх людей та народів визначає освіта, саме вона дає можливість вільно користуватися розумом. Розум дає можливість людині долати кордони, перетворюючись на громадянина світу, який скрізь почувається вільно і комфортно. Громадянином світу може стати кожен, хто здобуде фах «Міжнародні відносини та регіональні студії». Такий фахівець зможе розбудовувати Україну, водночас будуючи свою успішну кар’єру.
   Отож, запрошуємо до нашої дружної родини НУБІП України, тут точно буде цікаво, насичено та розмаїто!!!

Лаута О.Д.,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook