ВІТАЄМО СТУДЕНТСЬКИЙ НАУКОВИЙ ГУРТОК «РЕЛЕЙНИЙ ЗАХИСТ ТА АВТОМАТИКА» З ПЕРЕМОГОЮ У X «ФЕСТИВАЛІ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2021»!

24 травня 2021 року

 1      З 11 по 20 травня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України проходив ювілейний Х «Фестиваль студентської науки – 2021», приурочений до 123-річчя університету та Дня науки.

   Протягом 11-17 травня проходив І етап – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету та відокремлених підрозділів відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», порядку проведення Х «Фестивалю студентської науки-2021» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на web-сторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2020-2021 навчальний рік. Комісіями у складі представників ради молодих вчених, ради аспірантів та науково-педагогічних працівників відповідних структурних підрозділів університету було визначено переможців І етапу – кращі студентські наукові гуртки навчально-наукових інститутів та факультетів.

32    20 травня у формі web-конференції шляхом представлення інформації про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків, співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків – переможцями І етапу фестивалю відбулося урочисте засідання – ІІ етап: підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету.

  Відкрив урочисте засідання ректор університету Станіслав НІКОЛАЄНКО, відзначивши результативні показники студентської наукової діяльності, зокрема, що студентами університету було підготовлено 2522 публікації, 3309 студентів представили результати своїх досліджень на всеукраїнських і міжнародних наукових конференціях, 47 студентів університету стали переможцями всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України, що є найкращим результатом за всі роки участі в даному конкурсі, хоча потенціал університету дозволяє даний показник збільшити як мінімум вдвічі.

    Ректор окреслив плани розвитку університету на найближчі роки, надихнувши усіх присутніх до саморозвитку та реалізації в науковій сфері.

   У ІІ етапі фестивалю взяли участь більше 100 учасників, зокрема представники 26 кращих студентських наукових гуртків Базового закладу та відокремлених підрозділів.  

65 

    Звіт про діяльність та здобутки студентського наукового гуртка «Релейний захист та автоматика» нашого інституту представив Олег АНУЛІЧ студент групи Е-12СК факультету енергетики та електротехніки під керівництвом декана факультету, доцента Василя БУНЬКА.

   Комісія у складі начальника науково-дослідної частини університету, голови ради молодих вчених, голови ради аспірантів, голів рад молодих вчених структурних підрозділів університету (18 осіб) відзначила актуальність наукових напрямів, за якими працюють студентські наукові гуртки, високу ефективність та результативність студентської наукової діяльності, зокрема участі у проведенні наукових досліджень, науково-технічних заходах, зокрема всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсах та конференціях, публікаційну активність студентів університету та відокремлених підрозділів.

    За результатами урочистого засідання Х «Фестивалю студентської науки – 2021» студентський науковий гурток «Релейний захист та автоматика» відзначено дипломом І ступеня.

 Вітаємо наших гуртківців з перемогою та бажаємо подальших наукових звершень!!!

За матеріалами https://nubip.edu.ua/node/92907

Деканат факультету енергетики та електротехніки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook